Nina Seničar konačno je rekla "da" dugogodišnjem partneru, inače zvezdi filma "Maverick", Džeju Elisu.

Par je venčanje organizovao u Italiji, u prelepoj Toskani, a lokaciju je odabrala upravo naša voditeljka koja je, kako je više puta istakla, oduvek maštala da se uda na nekom ovakvom mestu.

Svetkovina je održana u strogoj tajnosti i to u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a kadrovi odatle malo je reći da oduzimaju dah. 

Nina Seničar i Džej elis venčali su se u Toskani.
Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia 

- O venčanju nisu želeli da pričaju u javnosti pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su sve vreme uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanje nimalo nisu štedeli - kazao je izvor "Blica" blizak ovom paru.

- Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio - dodao je izvor.

Inače, i sama Nina se oglasila na Instagramu uz reči: "Savršen dan za savršen dan", i pokazala pratiocima delić velelepnog zdanja.

Nina Seničar podelila je stori iz Toskane.
Instagram 

Inače, Nina je trebalo da se uda još 2020. godine, ali im je planove pomrsila pandemija. 

Nina Seničar i Džej elis venčali su se u tajnosti.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, stvari su se promenile, a lepa voditeljka nedavno je objavila seriju fotografija iz Las Vegasa na kojima je pozirala sa prijateljicama. Na jednoj od objava sve poziraju sa kačketima, dok je jedino na Nininom izvezeno "Mlada", dok kod drugih piše "deveruše", te je upravo to detalj koji je odao planove koje su do sada čuvali u tajnosti.

Nina Seničar organizovala je i devojačko veče u tajnosti.
pritnscreen/instagram 

Na samom kraju je i snimak sa proslave devojačke večeri, a više je nego jasno da su se devojke fantastično provele u "gradu greha" kako još zovu Las Vegas, a još fotografija srećnog para pogledajte u galeriji ispod:

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!