Pevačica Milica Pavlović konačno uživa u svoja četiri zida u stanu na popularnoj lokaciji, nakon što je godinama živela kao podstanar. Onda je pre nekoliko godina rešila da uloži u svoju nekretninu od koje će napraviti pravi dom.

Lokacija koju je tada odabrala je jedna od najpoželjnijih u Beogradu i danas. U pitanju je naselje West 65 na Novom Beogradu koji je odličan izbor za sve koji koje traže luskuz i udobnost.

Milica je za svoj stan od oko 90 kvadrata izdvojila 270.000 evra, a u njega uložila dodatnih 50.000, tako da je sve skupa koštalo oko 320.000 evra, prenosi Zadovoljna.

Pevačica je primetno pazila da svaki kutak u njenom domu bude posebno uređen, uz poseban nameštaj, boje i stil. Na svom Instagramu povremeno se javlja iz svog stana, pa tako imamo priliku da vidimo kako izgleda kuhinja, spavaća soba, ali i kupatilo.

Pričalo se da je za uređenje angažovala profesionalce jer je htela da svaki detalj bude poseban i da od svog stana napravi pravo remek-delo.

Iz onoga što se da videti, u tome je i uspela. Nežni zavodljivi tonovi bež i braon dominiraju domom, a tu su i siva i bela, neizbežne kraljice minimalizma.

Posebno zanimljiva je žuta boja poda u dnevnoj sobi, kojom se postigao kontrast uz koji se odlično uklapaju drveni komadi nameštaja.

Nasuprot dnevnoj, kuhinja je zadržala svoje neutralne bele i sive tonove koji odišu luksuzom, a neobičan detalj su barske stolice dizajnirane sa belim geomertijskim linijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!