Naša uspešna blogerka Tamara Kalinić opremila je svoj novi stan u Milanu, a sada je otkrila i kako on izgleda.

Jedna od najpoznatijih influenserkiodnedavno sa svojim partnerom živi u Milanu, a sada je odlučila da pratiocima pokaže deo enterijera.

Kako je sama Tamara nedavno naglasila opremanje stana i dalje je u toku, a njena najdraža prostorija joj je trpezarija.

dom tamare kalinić u milanu
Instagram 

"Mramorni sto i stolice imamo nekih mesec dana. Htela sam da trpezarija bude najlepša prostorija, a kad je gledate iz dnevne sobe zaista izgleda poput umetničkog dela", ispričala je Tamara.

I zaista, kada pogledate fotografije, Tamarina omiljena prostorija nalik je pravom umetničkom delu. Popularna influenserka vodila je računa o svim detaljima - pažljivo i sa strpljenjem uređivala je svoj novi dom.

Instagram Zavirite u dom popularne influenserke

Kad je reč o dnevnoj sobi, centralni komad je modularna sofa Camaleonda s potpisom Marija Bellinija u dve boje, smeđoj i bež. Sofu prekida sto zanimljivog oblika.

"Jako sam srećna što smo nabavili ove vintage komade, jer na ovakvu sofu se čeka po pet godina", rekla je Tamara. U nastavku pogledajte kako izgleda njen kutak u Milanu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!