Tamara Kalinić je naša najuspešnija blogerka koju je magazine Times svrstao među najuspešnijih influenserki sveta. O njoj je pisao Vogue, rado je viđena gošća na gotovo svim revijama, a do sada je sarađivala sa mnogim brendovima kao što su Prada, Marc Jacobs, Dior, Fendi, Hermes, Chanel, Dior, Louis Vuitton, Cartier, Jimmy Choo i mnogi drugi.

Daily Mail je Tamaru uvrstio na listu žena sa kolekcijom najskupljih tašni, Vogue u 10 najboljih svetskih blogerki. Oduvek je gajila ljubav prema modi, a svojim primerom svima je pokazala da se trud, rad i upornost i te kako isplate.

Kalinićeva je modna ikona i najbolje obučenom ženom u Srbiji, ali i šire, a uvek kao omiljeni komad izdvaja tašne.

Ne krije da su one njena strast i poseduje ih na stotine. Gotovo da ne postoji brend tašne koju Tamara nema u svom vlasništvu.

tamara klinić poseduje luksuznu kolekciju tašni
Instagram 

Hermes je svakako jedan od brendova tašni koji se izdvaja i koja je do pre nekoliko godina imala listu čekanja za poznatu torbu Birkin. Iako lista lista više ne postoji, ovaj komad je i dalje jedan od najskupljih i najprestižnijih u modnom svetu, a Tamara poseduje nekoliko Hermes torbi u svim veličinama.

Iako Hermes tašne svakako privlače veliku pažnju, ne možemo a da ne spomenemo i ostatak kolekcije Tamare Kalinić.

tamara kalinić obožava tašne
Instagram 

Tu su Chanel, Versace, Fendi, Gucci, Louis Vuitton, Balenciaga, Celine, Bottega Venta, Dior, Valentino, Prada...

Njenu kolekciju tašni je teško naborajati, a u nastavku zavrite u deo kolekcije Tamare Kalinić:

Shutterstock, Instagram Zavirite u luks kolekciju torbi naše influenserke