Ema Cepter, usvojena ćerka jedne od najbogatijih srpskih porodica svakom svojom objavom diže prašinu na Instagramu. Odrasla je okružena bogatstvom i luksuzom, a njeni roditelji tokom njenog odrastanja trudili su se da joj ništa ne nedostaje.

Čak su i vili na Dedinju dali njeno ime, a Filip i Madlena davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.  

Ema i filip Cepter ponosni su na svoju naslednicu.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

Ema Cepter oduvek privlači pažnju javnosti.
Instagram 

I iako je Ema rasla van očiju javnosti, interesovanje javnosti za njen život na "visokoj nozi" nikad nije prestajalo. Dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da bi vam bilo jasno da Ema obožava putovanja i umetnost, kao i da je najčešće stacionirana u Londonu gde studira psihologiju i drugim evropskim metropolama, a mezimica Cepterovih pokupila je od slavnih roditelja sve ono najbolje.

Ipak, i ona je, kao i sva deca prolazila kroz različite "faze", te je navodno tokom tinejdž dana napisala na svojim mrežama nešto što su mnogi dočekali na nož.

Ema Cepter ne libi se da pokaže luksuz u kojem uživa.
Instagram 

"Novac vam ne može kupiti sreću, ali bih radije plakala na jahti", objavila je jednom prilikom Ema koja očigledno uživa u raskoši kojom je okružena što se moglo videti i na najnovijoj objavi, gde je Ema pokazala delove svog garderobera na kojem bi joj mnogi pozavideli.

Ema Cepter pokazala je garderober.
Instagram 

A kao da to nije bilo dosta, već se mnogima zavrtelo u glavi i od pogleda na njenu sobu koja je bila veličine prostranog stana. 

Ema Cepter pokazala je deo stana.
Instagram 

Inače, naslednica Cepterovih tokom poslednjih meseci veoma privlači pažnju i provokativnim izdanjima, te se uglavnom fotografiše u kratkim ili providnim komadima koji ističu njene obline u prvi plan.

Ema Cepter privlači pažnju provokativnim izdanjima.
Instagram 

Ipak, zaljubljenicu u modu mogli smo da vidimo i u svedenim, šik izdanjima kao što je to bilo na otvaranju još jednog muzeja njenih roditelja, kada je crnim izdanjem sve zasenila.

Ema Cepter obožava skupe komade.
Instagram 

No, jasno je i tada bilo da su u pitanju komadi koji i te kako koštaju, od čega samo Givency torbica stoji pravo bogatstvo, a još neka njena izdanja, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Ema Cepter neretko postavlja veoma provokativne fotografije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!