Ćerka najbogatijeg srpskog para, Filipa i Magdalene Cepter - Ema, i te kako uživa u svojim dvadesetim godinama. U poslednje vreme veoma je aktivna na Instagramu, gde postavlja daleko provokativnije fotografije nego inače, a njeno poslednje izdanje u belom čipkanom, providnom korsetu diglo je ogromnu prašinu.

Ema je pozirala u minijaturnom šortsu i belom topu, a u prvi plan je istakla obline, te ne čudi što se ispod objave moglo pročitati mnoštvo komplimenata.

Ema Cepter postavlja provokativne fotografije.
Instagram 

"Prelepa", "Zgodna", "Kakvo telo", "Boginja"... samo su neki od komentara koji su se nizali ispod seksepilnih fotografija. 

Ema Cepter slikala se u čipkanom korsetu.
Instagram 

Međutim, iako su fotke i te kako privukle pažnju javnosti, daleko od toga da su naizazovnije koje je Ema postavila na Instagram. Tako su je njeni pratioci mogli videti u veoma zavodljivim pozama, a slikala se čak i u vešu, što možete videti u galeriji u nastavku:

Instagram Ema Cepter neretko postavlja veoma provokativne fotografije.

Inače, Ema Cepter već godinama živi u inostranstvu gde je studirala psihologiju, a zagriženi je ljubitelj i umetnosti. O njenom životu se ne zna mnogo, s obzirom da su se njeni roditelji od prvog dana trudili da je zaštite od očiju javnosti.

Filip i Madlena Cepter čuvaju život ćerke od očiju javnosti.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Ipak, u poslednje vreme, naslednica Cepterovih i te kako pokazuje delove svoje intime i luksuznog života na mrežama na kojima se neretko hvali bogatstvom.

Ema obožava putovanja, te je nebrojeno puta postavljala fotografije iz najvećih svetskih metropola. "Novac vam ne može kupiti sreću, ali bih radije plakala na jahti", napisala je jednom prilikom naslednica Cepterovih koja očigledno uživa u raskoši kojom je okružena.

Nema sumnje da je uz takve roditelje i Ema izrasla u mladu ženu koja zna šta želi u životu, a još fotografija koje su joj osigurale pravu armiju obožavatelja pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram Ema Cepter uživa u luksuzu, a delove svoje svakodnevice često deli na mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!