Mlada, lepa, uspešna, pametna, popularna... tako bi se najkraće mogla opisati usvojena ćerka Filipa i Madlene Cepter za koju često kažu da živi život o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju.

Dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da bi vam bilo jasno da Ema obožava putovanja i umetnost, kao i da je najčešće stacionirana u Londonu i drugim evropskim metropolama, a mezimica Cepterovih pokupila je od slavnih roditelja sve ono najbolje.

Ema Cepter ponos je svojih roditelja.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Ipak, o njenom životu se ne zna mnogo, sek da je studirala psihologiju u Londonu, ali nema sumnje da je ulepšala bivstvovanje svojih roditelja od onog trena kada je ušla u njihov život. Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

Vila u kojoj Ema živi sa roditeljima Filipom i Madlenom Cepter dobila je ime po njoj.
printscreen/instagram 

U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

Filip i Madlena Cepter oduvek su bili cenjeni i uticajni građani.
KURIR/Dragan Kadić 

Inače, Madlena dugi niz godina živi u Monaku, ali je isto "svoj na svome" i u Parizu, Beču, Milanu... iako joj je u srcu rodni Beograd. Njen suprug, urođenom energijom i velikom poslovnom kreativnošću, izgradio je svojevrsnu imperiju biznisa na svetskom nivou, dok je Madlena ugradila celu sebe u kulturno-umetničko stvaralaštvo u Srbiji.

Bivša profesorka književnosti, odnegovana u porodici u kojoj se cenila umetnost i u kojoj su međusobna ljubav i ljudskost bile osnovne vrline, našla je u Filipu čoveka istih humanih poriva.

Tu nit prepoznajem u svojim porodičnim korenima. Još od detinjstva sam volela da drugima pričinim radost i, kao i uvek, u tome sam imala podršku moje drage majke. Najvažnije je moći saosećati. S vremenom je to postala moralna matrica mog odnosa prema ljudima. Imala sam sreću da u svom suprugu pronađem čoveka koji u sebi nosi iste moralne vrednosti. A život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo – rekla je jednom prilikom gospođa Cepter za "Story".

Supružnici su jednom prilikom rekli da se trude da imaju normalan život uprkos silnom bogatstvu, a njihova ćerka često deli detalje svog luksuznog života na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 12.000 ljudi.

"Novac vam ne može kupiti sreću, ali bih radije plakala na jahti", napisala je jednom prilikom Ema koja očigledno uživa u raskoši kojom je okružena.

 Nema sumnje da je uz takve roditelje i Ema izrasla u mladu ženu koja zna šta želi u životu, a još fotografija koje su joj osigurale pravu armiju obožavatelja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ema Cepter uživa u luksuzu, a delove svoje svakodnevice često deli na mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!