Fudbalski as Siniša Mihajlović po drugi put bije bitku za život. Leukemija mu se vratila, ali je proslavljeni fubaler i sudija ovog puta spreman za izazov. Kako je i sam nedavno rekao: "Ova bolest je zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom", a mi smo sigurni da će i ovog puta iz svega izaći kao pobednik.

Na tom putu nije sam, a veliku podršku pruža mu kako supruga Arijana, nekadašnji model i tv lice, kao i njihovo petoro dece, a pogotovo ćerke Vikotrija i Virdžinija.

Lepotice su u svakom trenutku uz svog oca, i neretko mu i javno izražavaju podršku i ljubav.

Virdžinija i Viktorija Mihajlović najveća su podrška ocu.
Massimo Paolone / LaPresse / Profimedia 

Nakon njegove objave na instagramu o odluci da se na neko vreme povuče iz fudbalskog sveta radi rešavanja zdravstvenih problema, ćerke su javno poručile "Uvek smo uz tebe", a Virdžinija je podelila fotografiju svog oca uz emotikon lava aludirajući na njegov nesalomivi mentalitet.

Siniši Mihajloviću najveća podrška je porodica.
Gianluca Ricci / Zuma Press / Profimedia 

Inače, upravo je Virdžinija krajem 2021. godine usrećila čitavu porodicu Mihajlović prinovom - unukom Violante. Ubrzo je čitav svet obišla fotografija ponosnog dede, sa svojom mezimicom u rukama.

Virdžinija je sada ponovo ganula sve emotivnom objavom.

- Vjolante, znam da ćeš se, kad porasteš, hvaliti da imaš dedu superheroja, kojeg mnogo voliš - napisala je na Instagramu, na italijanskom jeziku i time ganula svoje pratioce.

Inače, 24-godišnja Virdžinija je influenserka rođena u Rimu, a u javnosti je bila poznata i po učešću u italijanskom rijaliti programu "Ostrvo slavnih" koji je sličan "Surviveru".

Sa odbambenim igračem Juventusa, Alesandrom Vogliakom zabavlja se već petu godinu, a 2021. godine su se i verili.

Alsesandro je inače veoma dobar sa Sinišom, a kada je čuo vesti da će postati otac i on kao i proslavljeni fudbaler nije prestajao da plače od sreće.

Virdžinija Mihajlović inače je italijanska influenserka.
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, Viktorija studira psihologiju i inače je veliki zaljubljenik u modu. Napisala je knjigu "Siniša, moj otac", gde je, osim o njegovim uspesima, detaljno govorila o psihološkom stanju bolesnog oca i porodice posle presađivanja koštane srži.

"Za mene je ta knjiga bila terapeutska, pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci", rekla je Viktorija za "Il resto del Carlino".

Viktorija mihajlović studira psihologiju.
pritncreen/instagram 

U teškoj bobi za očevo zdravlje su joj pomogla mlađa braća:

"Sada smo još više sjedinjeni nego pre. Kad su mi rekli za dijagnozu htela sam da budem jedino dete da moja braća ne bi patila. Jedan ima samo 13, drugi 17 godina, a sad mogu da kažem da su mi oni bili najveća snaga, brat vas razume kao niko drugi. To je bio šok za sve".

Viktorija Mihajlović napisala je knjigu o svom ocu.
pritnscreen/instagram 

Viktorija ističe da se godinama borila da iznese pažnju javnosti usled imena slavnih roditelja koje nosi:

"Danas mislim da je to najlepša stvar na svetu na koju sam ponosna. Kao dete sam se osećala posmatranom, često osuđivanom, često sam menjala škole i gradove. Svaki put je bilo teško kad vas posmatraju kao Mihajlovićevu ćerku, a dešavalo se da me otac kazni pa nemam džeparac da izađem i onda provociraju kao "zamislite Mihina ćerka ostala bez para". U početku je to bolelo, kao i uvrede sa cele tribine stadiona, ali je sve to sada promenjeno", opisuje Viktorija.

Za interesantnu anegdotu je izdvojila jedan dan koji će ostati u sećanju zauvek:

"Došao je kući 21. decembra, to je bio dan koji nikad neću zaboraviti. Spremili smo mu natpis na ćirilici sa fotografijama. Za mene je to bilo kao da opet dišem, plašilo me je da mislim o tome kad je bio sam. To je bila obrnuta situacija: ja sam bila zabrinuta za njega. Moja majka obično tri dana sprema za Božić, ali ovog puta ništa nije pripremila, jeli smo iz plastičnih tanjira i bilo je izvrsno!"

Na čitavom tom putu, njena majka Arijana je bila ogroman oslonac jer nije popuštala pod emocijama i dozvoljavala sebi da zaplače.

"Možda sama jeste, ali nikad pred nama nije odavala znak da se nešto promenilo. Znala je da ako bismo nju videli da plače, da bi to bio katastrofalan udarac", zaključila je Viktorija Mihajlović, a još fotografija lepih Mihinih ćerki pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Ćerke Siniše Mihajlovića Viktorija i Virdžinija njegova su najveća podrška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!