Prošlo je osam godina od kada je Mihael Šumaher prikovan za krevet posle nesreće na skijanju. Nažalost, u javnosti postoji veoma malo informacija o njegovom stanju, a porodica bilo kakve vesti daje "na kašičicu".

Mnogi su čak optuživali njegovu suprugu Korinu da skriva pravu istinu o svemu, a netfliksov dokumentarac koji je navodno trebalo da otkrije dosta toga, zapravo se vrteo oko njegove karijere i uspeha, kao i detinjstva.

Suprugu Mihaila Šumahera optužili su da krije istinu o njegovom stanju.
OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia 

U javnosti su se u poslednje vreme pojavile i informacije da Šumaherova porodica prodaje imovinu kako bi obezbedila sredstva za potrebno lečenje, ali te priče nisu potvrđene. Ipak, kolikogod kolali ovakvi i onakvi navodi, činjenica je da su legendi Formule 1 najveća podrška Korina i njihovo dvoje dece, ćerka Đina i sin Mik.

Šumaherov sin krenuo je stopama slavnog oca.
pritnscreen/instagram 

Sin Mik krenuo je stopama slavnog oca, a pre nekoliko dana doživeo je stravičan udes u Saudijskoj Arabiji, kada je njegov bolid bio potpuno slupan. Srećom, svima je laknulo što je Mik bio svestan i mogao da hoda, ali je istog trenutka prebačen u bolnicu gde se prati njegovo stanje i saniraju povrede.

Kada je reč o ćerki Đini, i ona je u svetu sporta ali kao uspešna džokejka.

Đina Marija Šumaher je rođena 20. februara 1997. godine, otkrila je u u intervjuu za nemačku televiziju NDR da je malo falilo da i krene stopama svog slavnog oca, nakon što se jednu sezonu bavila kartingom.

Đina Šumaher bavi se vestern jahanjem, ali je malo falilo da se bavi kartingom.
Vistapress / G. Chlebarov / Vist / Camerapress / Profimedia 

Međutim, presudila je ljubav prema konjima, a velika strast joj je upravo vestern jahanje. Koliko je sjajna u tome, govori i činjenica da je u avgustu 2017. osvojila zlatnu medalju na FEI Svetskom prvenstvu u Švajcarskoj.

Đina Šumaher bavi se jahanjem.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, ona je u vezi sa Ijanom Betkeom, skakačem koji je redovno bodri tokom takmičenja. Đina veoma često deli na svom Instagramu uspomene sa ocem, a više fotografija ove talentovane mlade devojke pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ćerka Mihaela Šumahera, Đina danas je slika i prilika slavnog oca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!