Ćerka slavnog glumalkog para Džonija Depa i Vanese Paradis izrasla je u devojku neobične lepote. Lili Rouz je po mišljenju mnogih slika i prilika majke, a lepotica godinama gradi karijeru u svetu modelinga.


Nažalost, kako to obično biva sa decom slavnih, ova devojka se htela - ne htela našla na meti kritika, uglavnom zbog neopravdanih razloga. Tako su je prozivali da je premršava uz obavezne komentare da "pojede nešto ne bi li dobila malo mesa na kostima", da je "hodajući skeleton" i slično, kao i da preteranom mršavošću daje loš primer drugima.

Nije tajna da je manekenka jedno vreme bolovala od anoreksije, iako se, kako kaže, izlečila. Ipak, to je ne sprečava da ističe svoje telo golišavim kreacijama, što su takođe mnogi shvatili kao još jednu lošu poruku mladim ženama.

Na sve to prati je glas da je uspela u životu samo zato što je dete poznatih roditelja, kao i da joj je karijera praktično kupljena.

Ipak, činilo se da se mlada manekenka do sada se nije osvrtala na negativne komentare. Lili koju u poslednje vreme zanima i gluma pored modelinga, često je gost na crvenom tepihu, gde ostavlja bez daha svojom pojavom, a sada je konačno uslikana i u kežual izdanju prilikom šetnje sa majkom Vanesom.

Lili Rouz Dep često je na crvenom tepihu u glamuroznih kreacijama.
Shutterstock 

Međutim, ono što mnogima nije promaklo je i to da se Lili ugojila, odnosno, da, ako ćemo realno, izgleda potpuno normalno, ali i dalje vitko. No, čini se da je njena nova kilaža ponovo neprihvatljiva određenom delu javnosti.

Lili Rouz Dep prozivaju zbog izgleda.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lili je bila u mini suknji i papučama, kao i u širokoj majici i teksas jakni, dok je Vanesa nosila crni kaput, farmerice i jednostavnu bluzu. Majka i ćerka su bile u šopingu, a potom su zastale da popiju kafu.

Lili Rouz Dep zastala je sa majkom da popije kafu.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali, od trenutka kada su se fotke našle na mrežama, mogli su se pročitati novi negativni komentari:

"Na šta liči ova Lili", "Kupljena karijera. Ovim je dokazala. ko bi je ovakvu angažovao?", "Od kada supermodeli ovako izgledaju", "To što je obukla ne nose ni skitnice", "Vanesa je tako propala", "Ne mogu da verujem da ću ovo reći, ali Lili je gotovo debela?!", "Zašto se ovoliko ugojila", "Deluje normalno, a teks e sad vidi da nije za manekenku", "Uz ovakve noge manekenka ne može biti"... samo je delić sa mreža.

Kako stvari stoje, svetu se ne može ugojiti, a iako Lili sada izgleda potpuno normalno, očigledno je to "nedopustivo" kada ste ćerka slavnih. Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite da li je istina da se baš toliko ugojila. Ako ništa, pogotovo nakon borbe sa anoreksijom, najmanje što joj treba su negativni komentari na račun njenog izgleda.

ad a još njenih fotki pogledajte u galeriji ispod:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Lili Rouz Dep danas je jedna od popularnjih manekenki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!