Ovih dana niko ne prestaje pričati o mladom glumcu Timotiju Čalametu, koji iz uloge u ulogu dokazuje svoj neosporni glumački talent, a svojom harizmom, šarmom i jednostavnošću osvoja brojne obožavateljke širom sveta.

Timotija na Instagramu trenutno prati 13,8 miliona ljudi, a upravo je tamo i službeno najavio svoju najnoviju ulogu, i to Vilija Vonke u filmu o fabrici čokolade, koji je počeo sa snimanjem.

Mladi glumac je time nasledio velika glumačka imena, poput Džonija Depa i Džina Vajdlera, koji su takođe odigrali Vonku, a radnja novog filma biće usredsređena na njegovu mlađu verziju i avanture pre stvaranja fabrike čokolade.

Očekuje se da će glumac pokazati svoje pevačke i plesne sposobnosti, a on sam zbog toga ne krije uzbuđenje.

"Napetost je velika, nadam se da će potrajati", napisao je u opisu objave na Instagramu, a njegovo uzbuđenje dele i obožavatelji.

timoti calamet
Graham Hunt / BNPS / Profimedia 

"Nikada nisam bila više uzbuđena", "Neka mi neko doda inhalator, ne mogu više", "O moj Bože, Timoti je novi Vonka", neki su od komentara koji se mogu pročitati ispod objave.

Timoti je u poslednje vreme jedan od najzaposlenijih glumaca u Holivudu, a 22. oktobra u bioskope stižu čak dva njegova filma - "The French Dispatch" i "Dune", koji svi žejlno iščekuju, a u kojem glume i Džejson Momoa, Zendaja, Rebeka Ferguson, Oskar Ajzak, Havijer Barden i drugi.

timoti calamet
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia 

Timoti je svetsku slavu stekao ulogom mladića koji eksperimentiše sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav", pa se proteklih godina susreo s brojnim nagađanjima i šuškanjima o svom ljubavnom životu.

Upravo zbog uloge u navedenom filmu i sopstvenog priznanja da smatra kako su ljubav i seksualnost fluidne, krenule su glasine da zapravo pokušava da se otvori javnosti i predstaviti kao homoseksualac.

Instagram Timoti Čalamet

Kasnije je Timoti tvrdio da je ta izjava izvučena iz konteksta i da je hteo da kaže kako je dobro što danas mladi ljudi imaju više izbora i slobode.

To je dodatno opovrgnuo i ljubavnom vezom s Lili Rouz, inače najstarijom ćerkom glumca Džonija Depa i pevačice Vanese Paradiz, a nakon nje je ljubio glumicu Eizu Gonzalez, s kojom je snimljen na vrućem odmoru u Meksiku.

Timoti je zapažene uloge ostvario i u filmovima "Male žene", "Divan mladić", "The King", "Lady Bird", "Kišni dan u Njujorku" i drugima, a čini se da se tom popisu tako skoro ne nazire kraj.

lili rouz i timoti calamet
Eric Catarina / Starface / Profimedia