Džejson Momoa (42) žene doživljavaju kao macho muškarca nakon uloga Aquamana, Conana Barbarina i Khala Drogoa u "Igri prestola", a on je u najnovijem intervjuu otkrio da u stvarnom životu zaista nije ni nalik tim snagatorima, pise "Story.hr".

Da glumac važi za veoma poželjnog muškarca govori i pažnja kakvu je izazvao na premijeri filma o Džejms Bondu gde se pojavio sa svojom decom.

Glumac je pozirao za australijsko izdanje časopisa Men's Health, a u prvom planu su njegov osmeh, duga kosa i snažno telo prekriveno peskom. Džejson je progovorio o svom karakteru.

"Možda izgledam krupno i snažno, ali nisam. Nisam nimalo kao Khal Drogo. Nisam gazda čak ni u svojoj kući. Apsolutno se bojim svoje žene",rekao je glumac sasvim iskreno.

dzejson momoa
Profimedia 

Momoa je u braku s 12 godina starom glumicom Lisom Bonet s kojom ima sina Nakou-Wolfa (12) i ćerku Lolu (14).

"Moja supruga je veoma sofisticirana i pametna i naša deca i ja smo poput životinja koje treba naučiti bolje. Stalno radim na tome na postanem bolji i kao otac, ali i muž', ispričao je.

dzejson momoa
CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Džejson Momoa se zaljubio u svoju sadašnju suprugu kad ju je kao osmogodišnji klinac video u seriji 'The Cosby Show' i tako postavio sebi cilj da je jednog dana mora osvojiti. Ostvario mu se san kada je odrastao, a venčali su se 2017. godine.

Svojevremeno je priznao da je bio prestravljen pre njihovog prvog izlaska, a da je njegova ljubav iz detinjstva priznao joj je tek kad se udala za njega.

dzejson momoa
Ian West / PA Images / Profimedia 

"To sam joj priznao tek kada smo se venčali i dobili dvoje djece. Nisam hteo da misli da sam je uhodio da bismo bili zajedno i da misli da sam lud", objasnio je glumac, koji se često nalazi na vrhu lista najseksiplinijih muškaraca na svetu.

Ipak, njihov brak je danas jedan od odličnih primera prave ljubavi i poštovanja, a u tome ide i prilog da je Džejson ostao blizak prijatelj s muzičarem Lenijem Kravicom, bivšim suprugom svoje supruge.