Čuveni modni dvojac "Dolce & Gabbana" ovog vikenda u Veneciji su okupili mnoga slavna imena iz svetskog šou-biznisa, a povod je bila njihova spektakularna revija.

Muzički performans pratio je sam događaj koji je okupio brojne dame - Dženifer Lopez, Hajdi Klum, Monika Beluči, Dodža Ket, Kiti Spenser, Šeron Stoun... samo su neka od imena koja smo mogli da vidimo na pomenutoj reviji.

Ipak, jedna dama je među privukla posebnu pažnju, te je čak i svog slavnog supruga bacila u senku. U pitanju je Paloma Himenez, žena glumca Vina Dizela.

Tamnoputa lepotica je za ovu priliku odabrala crnu čipkanu haljinu koja joj je savršeno pristajala. Celu kombinaciju upotpunila je zlatnim sandala sa potpisom brenda Dolce & Gabbana i minđušama u istom tonu, dok je kosu skupila u romantičnu punđu.

paloma himenez supruga vina dizela
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, ovo je redak slučaj da su viđeni zajedno, jer se njegova supruga ne pojavljuje često u javnosti.

Vin Dizel važi za velikog zavodnika i veoma je popularan, ali je tokom revije ostao u senci svoje supruge koja je inače godinama bila uspešan model i glumica.

Njih dvoje važe za veoma skladan par u Holivudu, iako su svoju vezu drugo krili od očiju javnosti. Tek kada su dobili prvo dete ćerku Haniju 2008. godine objavili su i da su zvanično zajedno. Srećni otac jednom prilikom je ispričao kako je insistirao da prisustvuje porođaju i preseče pupčanu vrpcu.

Drugo dete, sina Vinseta par je dobio 2010. godine, a nakon pet godina, tačnije marta 2015. godine dobili su još jednu ćerku kojoj su dali ime Paolina po Vinovom dobrom prijatelju glumcu Polu Vokeru koji je tragično preminuo u saobraćajnoj nesreći.

Shutterstock Vin Dizel

Glumac ističe da je nakon zasnivanja porodice postao drugi čovek i često u intervjuima pominje svoju voljenu suprugu koja se i nakon tri porođaja vratila svom poslu modela.