Dugo najavljivana i nekoliko puta otkazivana premijera filma "No time to die" o Džejms Bondu, okupila je sinoć creme de la creme holivudskog džet-seta.

Međutim, pažnju svih ukrao je muškarac koji je zasenio i samob Bonda, odnosno Danijela Krejga, i koji, po mišljenju mnogih žena, zaslužuje titulu najpoželjnijeg u Holivudu.

U pitanju je Džejson Momoa koji se na crvenom tepihu pojavio sa decom koju javnost nema prilike često da vidi. 42-godišnji glumac nasmejano je pozirao sa 14-godišnjom Lolom i 12-godišnjim Nakoa-Vulfom koje je dobio u braku sa suprugom Lisom Bonet. 

duejson momoa sa decom
Ian West / PA Images / Profimedia 

Mnogi su se oduševili prizorom, posebno jer je mali Nakoa-Vulf u uz tatu u svečanom odlelu izabrao takođe taman autfit i s raspuštenom kovrdžavom kosom jako podsetio na oca.

U rokerskom izdanju s motorističkom jaknom, sin Nakoa, komentirali su korisnici društvenih mreža, prava je slika i prilika svog oca.

Njegova supruga Lisa ovog puta je izostala, a par je u srećnom braku još od 2017. godine na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola.