"SAMO PREKO MENE MRTVOG" Krejga razbesnele glasine o Džejms Bondovoj zameni 

Danijel Krejg ne želi da otkrije koga bi želeo da vidi kao novog Džejms Bonda, ali svakako zna koga ne želi.

danijel krejg
Youtube 

Poslednji film o Džejmsu Bondu sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi najzad je pre dva dana doživeo svetsku premijeru u Londonu, 18 meseci kasnije nego što je planirano.

Film „No Time To Die“ (Nije vreme za umiranje) je Krejgov peti Bond.

Od poslednjeg Krejgovog pozdrava od Džejms Bonda ne prestaje da se šuška i nagađa koji će to glumac imati privileguju da ga zameni.

Ipak, i slavni glumac Danijel Krejg ima svog favorita za onoga ko će preuzeti ulogu od njega, međutim za sada to ne želi da otkriva javnosti.

Iako ne želi da kaže ko mu je favorit, u jednom intervjuu je, ipak, otkrio koga zasigurno ne želi da vidi kao svog naslednika. Krejg je rekao da holivudski glumac Hju Džekmen definitivno nije njegov izbor.

danijel krejg u emisiji
Youtube 

U razgovoru s TV voditeljkom Lorejn Keli, bivši agent 007 govorio je o filmu "No Time To Die" i o najpoznatijem svetskom špijunu.

- Znate da se svi sada pitaju ko će da bude sledeći Džejms Bond, a Hju Džekman, vaš kolega glumac, poručio je da uživate dok možete - rekla je voditeljka, na šta je slavni glumac odgovorio s osmehom:

- On neće biti Bond. Samo preko mene mrtvog - rekao je Krejg.

Džekman je takođe prihvatio šalu, pa se oglasio putem društvene mreže Tviter.

- Pa... Ovo je sad ubilo svaku glasinu. Danijele, prijatelju, ti ćeš za mene uvek da budeš 007. Ja sam za, Lorejn Keli - napisao je glumac.

hju dzekman
Youtube 

Džekman je uvek hteo da glumi Džejmsa Bonda, a jednom je bio i potencijalna zamena za Pirsa Brosnana.

Međutim, tada nije bio zainteresovan za ulogu agenta, jer je snimao "X-Men 2", a uloga Vulverina je tada postala važan deo njegovog života.

- Nisam želeo da glumim dve važne uloge u isto vreme - rekao je glumac.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1