HARDI. TOM HARDI: Da li će novi Bond prevazići sva dosadašnja očekivanja, ili je reč o najgoroj mogućoj odluci?

Bilo da su glasine istinite ili ne, Tom bi po mnogima bio pogrešan izbor: previše je slavan, previše brutalan i - previše star; ipak, "stari" Bondovi veruju u njega

Tom Hardi će najverovatnije igrati Maraša u američkoj verziji Južnog vetra
Profimedia 

Nakon što je Denijel Krejg rešio da se oprosti sa jednom od najmoćnijih svetskih franšiza, producenti su se dali u potragu za novim licem koje će se predstavljati kao Bond, Džejms Bond. Nedavno je sa više strana procurila vest da će ta zahtevna uloga pripasti maestralnom Tomu Hardiju, koji je u dosadašnjoj karijeri više puta dokazao da može da odigra bukvalno sve. I to najbolje.

Priča se da je odluka, zapravo, pala još u junu ove godine, ali nije saopštena jer je cela Bond mašinerija usporena pandemijom. A "proročanstva" datiraju od mnogo ranije. Još 2018, Pirs Brosnan, koji je igrao tajnog kraljičinog agenta od 1994. do 2005, izneo je mišljenje da stvar nije nimalo jednostavna.

"Denijel Krejg je neverovatan Bond. Veoma je telesan, izgleda smrtonosno. Prosto, verujete da je on neko ko bi mogao da ubije čoveka," rekao je Brosnan tada. "On se žali da mu je ta uloga postala prezahtevna i da će snimiti još samo sledeći nastavak. A onda, mislim da bi Tom Hardi mogao da bude dobar Bond."

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši