Košarkaška legenda Majkl Džordan stigao je u Split i svojim dolaskom izazvao veliku pažnju.

Po dolasku u luku Resnik, gde je sleteo privatnim avionom, Majkl se na splitskoj zapadnoj obali ukrcao na luksuznu jahtu O'Pari čiji nedeljni najam iznosi neverovatnih milion evra i ima bazen, đakuzi, heliodrom za maksimalnu privatnost gostiju, podvodna svetla, teretanu i desetak soba, a posada broji preko 20 ljudi.

Društvo na odmoru pravi mu supruga Ivet Prijeto s kojom je u braku od 2013. godine i zajedno imaju sedmogodišnje bliznakinje Izabel i Viktoriju.

Džordanu je ovo drugi brak, a prvi put se oženio 1989. godina za tri godine stariju manekenku Huanitu Vanu, a par se rastao nakon 18 godina braka 2006. godine, a ponovo je našao ljubavnu sreću sa 16 godina mlađom Kubankom.

Svoju bivšu suprugu je upoznao nakon košarkaške utakmice 1985. godine preko zajedničkog prijatelja, a zaprosio ju je na Silvestrovo 1987. Svoje prvo dete, sina Džefrija, dobili su 1988. godine, a venčali su se 10 meseci nakon njegovog rođenja u Las Vegasu. Par je 1990. godine dobio sina Markusa, a 1992. na svet je stigla ćerkica Džesmin.

Iako su svoj privatni život čuvali daleko od očiju javnosti, činilo se kao da im u braku cvetaju ruže sve dok Huanita nije prvi put u januaru 2002. godine podnela zahtev za razvod, koji je nakon mesec dana ipak povukla. Ipak, par se 26. decembra 2006. razveo zbog nepomirljivih razlika, a Huanita je, navodno, nakon razvoda braka dobila oko 168 miliona dolara. Bivši supružnici su nakon 18 godina braka ostali u dobrim odnosima zbog dece.

Dve godine nakon skupog razvoda Džordan je u noćnom klubu upoznao 16 godina mlađu Kubanku Ivet Prijeto koja je pre njega bila u vezi s bratom pevača Enrikea Iglesiasa, sa sinom Hulija Iglesijasa, Majklom Iglesijasem, koji je za nju rekao da je prelepa, dobra i jednostavna devojka.

Nakon pet godina veze venčali su se na Floridi, a na svoje spektakularno venčanje potrošili su oko 10 miliona dolara. Ivet je 2014. godine na svet donela bliznakinje Izabel i Viktoriju, a sa suprugom i ćerkama poslednjih godina živi na raskošnu imanju na Floridi.

U galeriji pogledajte kako izgleda Majklova druga žena Ivet:

screenshoot/instagram Majkl Džordan sa suprugom Ivet Prijeto