U toku je Nedelja mode u Parizu, a žena koja posebno privlači pažnju u prestonici Francuske svakako je rijaliti zvezda i bjuti preduzetnica Kajli Džener.

Malo je reći kako je Kajli bila na naslovnicama svih portala nakon što je na Schiaparelli reviju stigla s ogromnom lavljom glavom na haljini, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Glava je bila postavljena na dugu, crnu haljinu od baršuna bez naramenica, a Kajli je izgled začinila zlatnom torbicom i jednako neobičnom crno-zlatnim cipelama.

"Ovo je jako loša i pogrešna poruka svima kojima je ona uzor i koji bezglavo slede trendove radi svojih idola", poručili su mnogi kritičari zbog lavlje glave, misleći na to kako mlada bogatašica promoviše ubijanje kao trend.

kajli džener na nedelji mode u parizu
Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ubrzo nakon toga, 25-godišnjakinja je se ponovo našla u centru pažnje, ali ovaj put zbog njenog lica koje izgleda puno starije nego što jest.

Nije tajna da je Kajli radila brojne zahvate da bi izgledala kao danas, a umesto da izgleda bolje, mnogi ističu kako si je potpuno nepotrebno sebi dodala velik broj godina, te je čak upoređuju s njenom majkom Kris Džener koja uspešno gazi 7. deceniju.

kajli džener podvrgla se mnogim plastičnim oepracijama
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Uz to, čini se kako je milijarderka ponovno posetila hirurga i kada su u pitanju njene grudi koje izgledaju puno veće nego pre.

kajli džener povećala je grudi
Instagram 

Ima 25 i na destine operacija

A šta je Kajli sve radila na sebi? Spisak je podugačak no krenimo redom...

Kajli koja je bila najmlađa milijarderka na svetu, danas ima pune usne, velike grudi, izražene jagodice, zaobljeniju bradu, uzak struk i veliku zadnjicu. Strani doktori su nekoliko puta za medije isticali da je Kajli dosta toga radila na svom licu, ali i telu - usne, cat eyes, jagodice, bradu, grudi, zadnjicu... a The Sun je pisao i da je Kajli potrošila preko 50.000 dolara na operacije.

kajli džener nekada pre operacija
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ono što je zanimljivo je to da je Kajli priznala da je samo usta radila, a kasnije izjavila i da ih je smanjila. Mnogi su joj zamerali izgled, jer kada danas pogledate njene fotografije, teško da je na njima ona slatka devojčica koja je volela dark, gotovo edgy fazon po kom je i bila prepoznatljiva kao tinejdžerka.

Zbog mnogobrojnih operacija, Kajli danas izgleda potpuno drugačije. Nebrojeno je puta u intervjuima govorila kako su je u mlađim danima često zadirkivali, a to joj je posebno teško padalo u pubertetu, posebno kada bi glavna tema postale njene tanke usne.

Kako se menjala tokom godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia Transformacija Kajli Džener

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!