Skoro godinu dana nakon porođaja i deset meseci nakon što je promenila ime svom sinu, Kajli Džener konačno je na mrežama pokazala njegovo lice. I ne samo to. Otkrila je i njegovo novo ime, i malo je reći da je srušila internet. 

Podsetimo, sina je najpre nazvala Volf, što znači Vuk, a ovo ime posebno je popularno u Srbiji, gde ga danas nosi gotovo svako treći dečak. 

kajli džener porodila se pre gotovo godinu dana.
Instagram 

Sada je najmlađa milionerka otkrila da je sinu dala ime Er, odnosno Aire, što može da insinuira na vazduh, s obzirom da joj se ćerka zove Stormi, po storm - oluji.

Kajli je ćerki dala ime stormi.
printscreen/youtube 

Kajli je objavila nekoliko neodoljivih fotografija na kojima se vidi da Er i Stormi preslikani, a kako mališan izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kajli Džener konačno je pokazala sina.

Inače, poslednjih dana svet ne prestaje da bruji o raskidu Kajli i Trevisa, koji je otac njene dece. Međutim, nije isključeno da će se par ponovo pomiriti, s obzirom da su se njihovi raskidi dešavali i ranije, nekoliko puta, ali je ljubav uvek bila jača.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!