Kako stvari stoje, čini se da su rijaliti zvezda i preduzetnicaKajli Džener i muzičar Travis Skot (ponovo) raskinuli nakon što su obnovili svoju romansu u februaru 2020. godine, prenosi US Weekly.

- Kajli i Travis ponovo više nisu u vezi. Trebalo je da praznike provedu zajedno, ali je ona otišla u Aspen da bude sa porodicom i prijateljima - rekao je insajder o bivšem paru, dodajući da se to dešavalo mnogo puta i ranije, a da svako malo raskinu, ali "uvek ostaju prijatelji i sjajni saradnici".

Travis Skot i Kajli DŽener više nisu zajedno.
Splash News / Splash / Profimedia 

Vest da je par raskinuo je pukla nakon što je 25-godišnja Dženerova otišla sa četvorogodišnjom ćerkom Stormi i sinom kojem još uvek nije poznato ime na novogodišnji odmor u Aspen sa prijateljima Džastinom i Hejli Biber i Stejsi Karanikolau. Osnivač Kylie Cosmetics je i  podelila snimak sebe i svoje ćerke na sankama preko svog TikToka.

Kajli Džener je provela praznike sama sa prijateljima.
Instagram 

Pre nego što su se razišli, Dženerova je podržala 31-godišnjeg repera tokom njegovog nastupa u Majamiju u decembru 2022, gde je nastupao zajedno sa 50 Centom. U to vreme, zvezda rijalitija "Kardashians" razmenjivala je nežnosti sa Skotom, pre nego što je izašao na scenu.

Kajli Džener i Travis Skot su poslednji put viđeni zajedno na njegovom koncertu.
Dufffotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, par koji je postao poznat po tome što se stalno ponovo miri u tajnosti dočekao je svoje prvo dete u februaru 2018. Svoju romansu su javno potvrdili nakon manje od godinu dana, samo nekoliko nedelja nakon što su Džener i njen bivši dečko Tajga konačno raskinuli.

Međutim, nakon dve godine veza je pukla, ali su potvrdili za medije da ostaju u prijateljskim odnosima, te da će zajedno odgajati ćerku Stormi. A onda je ponovo usledilo pomirenje 2020. godine.  

Travis Skot i Kajli pomirili su se 2020. godine.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Već neko vreme se šuška da Kajli i Travis uopšte i nisu živeli zajedno, jer reper ne podnosi da mu iko smeta, pogotovo dok radi, ili nakon nastupa, a pojavile su se i vesti da je varao Kajli sa devojkom koja je njena dvojnica, a koja je u javnost iznela niz dokaza.

Ipak, ispostavilo se da je dobar deo koji je iznela u javnost bila laž, te da je ona jedna od progoniteljki slavnih muškaraca. Nema sumnje da je ipak uspela da im "zatrese" odnose u vezi, a da li će Kajli i Travis ponovo naći zajednički jezik, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!