Kajli Džener nedavno je postala mama po drugi put.

Ovog puta, rodila je dečaka, kome su dali ime Vulf (Vuk) Vebster.


Međutim, kako stvari stoje, najmlađa članica Kardašijan/Džener se predomislila i odlučila da dato ime promeni, a o svemu je obavestila svoje pratioce malo nakon što je na svoj Jutjub kanal okačila video koji je posvetila nasledniku, isto kao što je uradila i kada se Stormi rodila.

"Za vašu informaciju, ime našeg sina nije više Vulf. Jednostavno mu ne pristaje. Samo smo želeli da to podelimo jer vidimo da se svuda deli Vulf", napisala je Kajli, a istog trenutka počele su spekulacije koje drugo ime je u pitanju.

Kajli Džener otkrila je da je promenila ime sina.
printscreen/instagram 

Neki su ubeđeni da se beba zove Džek jer je u jednom trenutku Travisova majka u videu poželela sreću kako Kajli, tako i svom sinu, ali i bebi kog je nazvala novim imenom.

Travisova majka slučajno je otkrila ime bebe.
printscreen/youtube 

Ostaje da vidimo da li je Vulfovo novo ime zaista Džek ili će ipak izbor pasti na nešto treće.

Inače, Kajli je nedavno progovorila o svojoj borbi sa postporođajnom depresijom.

- Samo želim da kažem da majkama postporođaj nije uopšte lak. Nije lako. Iskustvo ovog puta za mene je mnogo teže nego kada sam rodila ćerku. Nije mi lako ni mentalno ni fizički, jednostavno je ludo, rekla je Kajli.

Kajli Džener progovorila je o posporođajnoj depresiji.
Youtube 

- U redu je da ne budeš dobro. Shvatila sam da sam sama sebi stvarala pritisak. I uvek podsećam sebe da sam rodila dete, prelepog, zdravog dečaka. Moramo da prestanemo da pritiskamo sebe. Ne samo fizički, nego i psihički - ispričala je Kajli fanovima.

Kajli Džener obratila se fanovima i otkrila sa čim se inače bori nakon porođaja.
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!