Kajli Džener porodila se u tajnosti pre gotovo dve nedelje, iako se za to saznalo tek pre nekoliko dana, a nakon brojnih insinuacija na internetu o imenu bebe, sada je storijem otkrila kako joj se sin zove.

Mnogi su mislili da će se zvati Reinbou (Duga) s obzirom da joj se ćerka zove Stormi (Olujna), međutim, odabir je pao na ime koje možda jeste unikatno u Americi, ali ovde ga nosi gotovo svaki drugi dečak.

U pitanju je Vulf (Wolf), odnosno Vuk kako glasi srpska varijanta imena.

Kajli Džener otkrila je na Instagramu ime bebe.
pritnscreen/instagram 

Kajli je podelila jednostavan stori i napisala Vulf Vebster i tako obavestila svojih 310 miliona pratilaca o praovm imenu bebe.

Inače, jedno od omiljenih srpskih imena nosi i snažno značenje. Legenda o muškom ličnom imenu Vuk, potiče iz staro-slovenskog verovanja, koje se prenosilo "sa kolena na koleno", a prema kome su veštice i druga "zla mitska bića", ubijale novorođenu mušku decu.

Kajli Džener već ima ćerku Stormi.
printscreen/youtube 

Kako bi ih zaštitile, majke su svojim novorođenim sinovima davale ime po divljoj životinji vuku, koji je trebalo da "zastraši" zle sile i da zaštiti decu od umiranja ili od obolevanja od smrtonosnih bolesti (za koje se u "ta vremena" pogrešno smatralo da su "zla kob" ili da su nastale delovanjem zlih duhova, vila i čudovišta).

Kajli Džener otkrila je tek nakon nekoliko dana da se porodila.
Instagram 

Primera radi, najpoznatiji Vuk kod Slovena, odnosno Srba, bio je tvorac moderne azbuke, i sakupljač mnogih veoma značajnih narodnih umotvorina Vuk Stefanović Karadžić, a za koga se upravo veruje da je baš na prethodno opisani način i dobio svoje ime, jer su mu sva braća umirala od neizlečivih bolesti, baš i neposredno nakon svog rođenja.

Podsetimo, Kajli i Travis su ćerku Stormi dobili u februaru 2018. godine te su godinu dana kasnije raskinuli i ostali bliski prijatelji, ali par se prošle godine ponovo pomirio, što je njima blizak izvor potvrdio za E! i rekao da su još uvek ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Kajli Džener i Travis Skot raskinuli su samo godinu dana nakon rođenja ćerkice Stormi.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zanimljivo je da je i njihov novorođeni sin na svet stigao tek jedan dan nakon rođendana starije sestre Stormi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!