Kada je reć o Kajli Džener, njeni fanovi komotno mogu da se regrutuju u privatne istražitelje, jer ako se uzme u obzir da su njenu drugu trudnoću otkrili samo zahvaljujući njenim noktima na jednom snimku, više je nego jasno da su i najnovije tvrdnje više nego opravdane.

Naime, najmlađa članica Dženerovih dugo je krila trudnoću od javnosti, a nakon sve glasnijih priča, javno se oglasila i potvrdila nagađanja.

Ipak, detalje je, kao i prošlog puta, zadržala za sebe.

Kajli Džener krila je prvu trudnoću od svih, a i sa drugom je pokušala isto, iako joj nije uspelo.
printscreen/instagram 

Podsetimo, svoju prvu trudnoću Kajli je sakrila do smog kraja, a emotivnim videom na Youtubu otkrila je kako je sve izgledalo, od prvog dana do porođaja. Iako se i tada uveliko pričalo o tome da čeka dete sa svojim dečkom Travisom Skotom, konkretnih dokaza nije bilo, a najmlađa milijarderka retko se pojavljivala u javnosti.

Sada je ipak bila prilično transparentnija, a koliko god to pogrešno zvučalo, i tragedija na AstroWorldu gde je na koncertu njenog partnera poginulo 10 žrtava, išla joj je "na ruku" s obzirom da se zbog celokupne situacije nije oglašavala.

Kajli Džener je sa drugom trudnoćom bila daleko transparentnija.
Instagram 

Međutim, sada su fanovi ubeđeni da se Kajli porodila, a glavni dokaz im je fotografija Kortninog dečka Travisa Barkera, odnosno nešto što je na njoj.

Zbog storija Travisa Barkera, fanovi su ubeđeni da se Kajli porodila.
printscreen/instagram 

Naime, na prvi pogled, na fotki nije ništa sporno - božićna atmosfera, knjige, čokolade, cveće, Grinč na televizoru i - bebi flašica.

Obožavatelji Dženerove odmah su "skočili" sa tvrdnjama da je iste takve bočice koristila i kada je Stormi bila rođena.

S obzirom da su božićni dan svi proveli kod Kortni Kardašijan, svi su ubeđeni da je na svet došla beba broj dva, za koju se još uvek ne zna da li je dečak ili devojčica. 

Za drugu bebu Kajli Džener još uvek se ne zna pol.
BeautifulSignaureIG / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Obožavatelji su sigurni da se porodila i nakon što su početkom meseca procurile njihove fotografije koje su prodali jednom magazinu, a koji je povučen nakon Astroworld tragedije. Na njima je Kajlin stomak zaista velik, te su svi više nego sigurni da je već u novembru bila u 9. mesecu.

Još jedan "dokaz" bio je i snimak Kloi Kardašijan na kom se vide najmlađi članovi porodice sa Deda Mrazom, a Stormi je jedina koja nosi masku.

Stormi je na Kloinom storiju jedina nosila masku, što je pojačalo priče o porođaju Kajli Džener.
pritnscreen/instagram 

Da li je istina da se Kajli porodila, ostaje da vidimo, iako se ona povodom svega nije oglašavala, ali ne sumnjamo da će i ovaj put to uraditi na spektakularan način baš kao što je uradila i sa Stormi.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!