Klan porodice Kardašijan-Džener (67) poznat je po skandalima i otvorenom pristupu prema društvenim i tabu temama. Osim skandalima, žene popularne porodice pažnju privlače i atraktivnim izgledom.

Posebno se izdvaja predvodinca klana - Kris Džener koja ima 67 godina, mada njen izgled ne ide u prilog toj činjenici. Naime, Kris izgleda višestruko mlađe, te dok se mnogi pitaju čemu duguje tu privilegiju, dok ona otvoreno priča o svojim sek*ualnim odnosima kojima je opsednuta.

Godinama je bila u braku sa Brusom Dženerom koji je otišao korak dalje i promenio pol, kao i ime, te je danas Kejtlin Džener.

kris džener sa bivšim mužem brusom i ćerkama kendal i kajli
SCOTT NELSON / AFP / Profimedia 

Kris trenutno uživa u vezi sa Korijem Gemblom ( 41), koji za nju predstavlja veliku potporu i pomaže joj da se relaksira budući da ima previše posla.

Kris nikada nije imala problem da javno govori o svojim intimnim odnosima, kao i potrebama. Između ostalog ističe da je zahvaljujući tome ostala mladolika. Knjiga koju je objavila 2011. godine, prepuna je detalja iz njenog intimnog života sa Todom Votermanom.

Naime, ona je njihovu vezu okarakterisala vatrenom, te otkrila da nisu birali vreme ni mesto gde će imati se*s. Kris u knjizi navodi da su imali odnose u kolima, na teniskom terenu, u kućici pored bazena, u garaži, na stepenicama, ukratko - gde god i kad god su stigli.

Slavna mamadžerka, kako je mnogi zovuu jednoj emisiji pričala je o sek*ualnom odnosu sa sadašnjim partnerom, te nagovestila da imaju redovne odnose, dok on za nju misli da je nezasita u krevetu.

kris džener rado priča o intimnim odnosima
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Jedna situacija koju je opisala, može se videti samo na filmovima. Naime, njena ćerka Kloi dobila je dojavu da se partner njene majke viđa sa vatrenom crvenokosom ženom, nakon čega je počela da ga prati sa svojom drugaricom.

Zatim su otišle do hotela i imale su šta da vide - ta crvenokosa žena bila je Kris, koja se prerušila jer kako kaže, voli takve igrarije. Kris je jednom prilikom bila toliko uzbuđena, da je morala da izbaci snimateljsku ekipu porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" kako bi njih dvoje imali odnose, a scena se desila u kancelariji Kajli Džener.

Dženerova često ističe da ne mari za kamere niti za bilo čim kada ima odnose sa svojim dečkom, dok sa svojim ćerkama često razmenjuje iskutva.

kris džener sa dečkom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!