Anđelina Džoli navukla je ogroman bes javnosti zbog svog poslednjeg poteza. Naime, poznato je da su ona i Bred Pit već duže vreme na sudu, a kako se prognozira, to že verovatno biti najduža parnica u istoriji Holivuda.

Iako su zvanično razvedeni, glavni problem je raspodela imovine, kao i starateljstvo nad decom, a nedavno se otkrilo da je slavna glumica mimo Pitovog znanja prodala deo vinarije u Francuskoj što po zakonu nije smela da uradi. Najgore od svega je to što pristala na ponudu ruskog oligarha, te njemu prodala deo zajedničke imovine "Chateau Miraval".

To ne bi bilo toliko sporno da Anđelina nije jedna od najglasnijih kada je u pitanju rat u Ukrajini.

- Kao i mnogi od vas, molim se za ljude u Ukrajini. Moj fokus, kao i fokus mojih kolega, je učiniti sve moguće kako bi se osigurala zaštita i osnovna ljudska prava raseljenih osoba i izbjeglica u regionu, napisala je Džolijeva pre mesec dana i dodala:

- Već smo videli izveštaje o žrtvama i ljudima koji su počeli da beže iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo šta će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka za ljude u Ukrajini i za međunarodnu vladavinu prava ne može se preceniti, napisala je Anđelina.

Anđelina Džoli među glasnijima je kada je situacija u Ukrajini.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Na rat u Ukrajini osvrnula se i prilikom poslednjeg puta u Jemen:

- Nastavljamo da posmatramo užase koji se odvijaju u Ukrajini i pozivamo na hitan prekid sukoba i humanitarni pristup.

Naravno, ovako nešto nije prošlo i bez reakcije njenog supruga koji je žestoko opleo po njoj nazvavši je dvoličnom. Kako piše "The Sun", upućen izvor rekao je kakvo je Pitovo mišljenje koje dele mnogi.

Bred Pit smatra da je Anđelina Džoli licemerna.
Shutterstock 

- Anđelina se deklariše kao svetski mirotvorac, a ipak je, na kraju, ušla u posao sa nekim ko nema baš čistu prošlost. Bred ističe da su u pitanju etičke norme i zato se odlučio na ovaj postupak. Odnos nekadašnjeg para je na najnižim granama. Oni sada govore isključivo preko advokata, rekao je izvor.

Inače, ruski oligarh je napustio sovjetsku vojsku sa samo 19 godina, a danas je oženjen mlađanim modelom Victoria's Secret Tatjanom Kovilinom i šef je SPI grupe koja prodaje alkoholna pića.

Celokupna situacija izazvala je opštu polemiku i na mrežama:

"Ovako mirotvorka, a zapravo je zanima samo novac", "Da je pametna da taj novac donira", "Ako si toliko protiv Rusa, ne posluješ sa njima", "Jadno i bedno. Samo dokazuje kolika je kraljica licemera", "Anđelina, da li mirno spavaš", "Na mrežama plače, a zanimaju je samo pare, jadno"....

Anđelinu Džoli prozivaju na mrežama zbog saradnje sa Rusima.
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica se povodom poslovnih poteza nije oglašavala, te ostaje da vidimo da li će prokomentarisati spornu situaciju, a još fotografija velelepnog imanja sa 35 soba koje je okruženo bogatom baštom, fontanom, kapelom, malim jezerom i vinogradom za koji Bred Pit tvrdi da je njegova investicija pogledajte u galeriji ispod:

Agence / Bestimage / Profimedia, BLK / The Photo One / Profimedia Dvorac Miraval Anđelina Džoli prodala je bez Pitovog znanja, a nekad su tu planirali da otpočnu zajednički život i odgajaju decu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!