Samanta Markl se ne smiruje. Nakon što je na račun svoje polusestre Megan iznela niz jezivih optužbi, Tviter joj je sankcionisao nalog, međutim, kako stvari stoje, teško da će je to sprečiti da i na drugim platformama iznosi porodični "prljav veš".

Činjenica je da su se, od prvog trenutka kada su Megan i Hari viđeni zajedno, javile brojne osobe koje su govorile da poznaju glumicu i iznele više nego dužne komentare. Međutim, niko to nije radio tako žestoko kao njena rođena porodica, a pogotovo otac, polusestra i polubrat.

Megan Markl prozivaju od samog početka veze sa Harijem.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dobro je poznato da ju je upravo medijima "prodao" otac Tomas i to na dan njenog venčanja, iako sad kumi i moli da mu oprosti. Doduše, onda uvek iznenadi nekom novom optužbom zbog čega je jasno zašto Megan kategorički odbija kontakt sa njim.

Tomas Markl "prodao" je Megan Markl na dan njenog venčanja.
Youtube 

Sada je njena sestra preuzela Tomasovu "ulogu" i žestoko oplela iznoseći neke nečuvene optužbe u koje je, ruku na srce, zaista teško poverovati. Kako piše Daily Mail, Tviter je izdao saopštenje po kom je Samantin profil sada izbrisan jer je ignorisala upozorenje i zabranu kontaktiranja koju je dobila 2019. godine. Do toga je došlo samo nekoliko dana nakon što je BuzzFeed objavio da je isti profil više put akorišćen za uznemiravanje. Samanta je tada iznela da Arči, prvo dete Harija i Megan možda uopšte i nije sin princa.

Sestra Megan Markl tvrdi da Arči nije Harijev sin.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Mislim da bi trebalo da bude obaveza da se dostave dokazi da je Arči dete rođeno iz materice moje sestre, kao i da Arči ne bi trebalo da ima titulu jer mislim da je bila uključena surogat majka", napisala je na Tviteru.

Nakon toga, Samantin advokat Daglas Kejl, opovrgao je optužbe i tvrdio da je njen Tviter hakovan. Inače, polusestre već duže vreme nemaju kontakt, a njihov odnos u medijima je vrlo napet.

Megan Markl navodno nikad nije bila trudna po rečima njene polusestre.
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sestre nisu u dobrim odnosima, a Megan čak misli da se Samantina želja za "komadom kolača" može videti i u činjenici da je svoje prezime preimenovala u Markl nakon što je vojvotkinja započela vezu sa Harijem.

Advokat Samante Markl tvrdi da joj je nalog hakovan.
Profimedia 

Osim što je vratila prezime, Samanta je počela da piše i memoare "The Diary of Princess Pushy's Sister" ("Dnevnik sestre princeze Napadne"), gde u više navrata spominje svoju mlađu polusestru iak onisu dugo bile u kontaktu.

Jasno je rekla da nema simpatije prema Megan, koja je u sada već čuvenom intervjuu sa Oprom priznala da se borila sa suicidalnim mislima, zbog čega je polusestra optužuje da je svoju depresiju iskoristila kao izgovor za tretiranje ljudi kao smeće.

Polusestra Megan Markl tvrdi da vojvotikinja od Saseksa koristi depresiju da bi tretirala ljude kao smeće.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Samanti je 2008. dijagnostifikovana multipla skleroza zbog čega je vezana za invalidska kolica. Često u javnosti govori o svojoj bolesti za koju nema leka i apeluje na ljude da se jave doktoru čim osete prve simptome.

Samanta Markl pati od multipla skleroze.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!