Neki ih nazivaju odbeglim kraljevskim parom, ali reklo bi se da su oni najobičniji par koji želi da živi normalno.

Princ Hari i Megan Markl odbili su da žive pod pokroviteljstvom najmoćnije porodice na svetu pa su pretenciozan život u Ujedinjenom Kraljevstvu zamenili manje pretencioznim i glamuroznim životom u Kaliforniji.

Tamo imaju mir i veruju da je okruženje zdravije za odrastanje njihove dece, sina Arčija i ćerke Lilibet. Zbog toga su sina, koji je u maju napunio dve godine, upisali u vrtić popularan među porodicama srednje klase.

U vrtiću uče španski, da sviraju instrumente, ples, glumu, ali i informatiku. Takođe, imaju ne sasvim tradicionalne predmete poput emocionalne pismenosti i ljubaznog odnosa s ljudima.

Megan Markl i princ Hari sina su upisali u vrtić.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako se Megan i Hari zaista ponašaju kada oko njih nema kamera i fotoreportera otkrio je roditelj jednog deteta iz grupe u koju ide Arči.

Roditelj kaže da Hari često dovodi Arčija u školu i dolazi po njega, a čini se da je jako dobar tata. Svi roditelji se ponašaju normalno u društvu Harija i Megan, niko oko njih ne diže prašinu.

A što se tiče druge dece, Arči je jedan od njih. "Ne znaju da je njegov tata član kraljevske porodice i verovatno im to ne bi bilo važno", rekao je britanskim medijima, napominjući da su deca podeljena u male grupe.

Sin Megan Markl i princa Harija druži se s decom ljudi iz srednje klase.
AIex Todd / Avalon / Profimedia 

Podsetimo, u junu 2021. Megan i Hari su po drugi put postali roditelji. Porodicu im je obogatila ćerka Lilibet, a roditeljske obaveze dele ravnopravno.

"Njemu nije problem da menja pelene i ustane usred noći kada Lili plače", rekao je izvor za američke medije o princu Hariju, koji je posebno posvećen svojoj naslednici.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!