Svet je konačno dočekao momenat da po prvi put vidi malu Lilibet, a svet sa oduševljenjen gleda porodičnu fotografiju koja je podeljenja u sklopu božićne čestitke ponosnih roditelja princa Harija i Megan Markl.

Ipak, bilo je onih koji su odmah našli zamerke na pomenutu objavu.

Hiljade obožavalaca odbeglog kraljevskog para oduševljene su bojom kose koju ima dečak, ali neki su primetili da je nijansa dečakove kose potpuno ista kao nijansa kose princa Harija na fotografiji, što smatraju nemogućim bez fotošopa.

"Fotošopirali su kosu, promenili boju i dodali kosu i malenom i njegovom ćelavom ocu. Uživajte", "Ovo je teški fotošop, ovaj mali je donedavno imao smeđu kosu", "Fotošopirali su dete, da li je moguće", samo su neki od komentara na Tviteru.

Mnogi na Tviteru dele i Arčijevu fotografiju koju je Megan pokazala kod Elen pre nekoliko nedelja. Na slici dečakova kosa ne izgleda kao na božićnoj porodičnoj fotografiji.

Mnogi tvrde da je porodična slika Megan Matkl fotošopirana
AIex Todd / Avalon / Profimedia 

Mnogima je za oko zapao i neverovatno dug palac Megan Markl koji je očigledno greška u fotošopu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!