Megan Markl je iznenadila sve kada se pojavila kao gošća u šou poznate voditeljke Elen Dedženeris, a posebnu pažnju ukrala je fotografija koju je pokazala tokom gostovanja.

Vojvotkinja od Saseksa pokazala je kako izgleda njen sin Arči koji danas ima dve godine.

Sin princa Harija i bivše glumice poslednjih meseci je daleko od očiju javnosti, a bivši kraljevski par nije još pred kamerama pokazao ni ćerkicu Lilibet koju su dobili nedavno.

sin megan markl i princa harija
AIex Todd / Avalon / Profimedia 

Megan se u emisiji pojavila bez prevelike pompe, a na fotki koju je pokazala malom Arčiju se ne vidi lice, već je snimljen s leđa.

Arči na sebi ima pantalone i sivu majicu, a na nogama je nosio gumene čizmice dok je hranio kokoške u dvorištu kalifornijske vile u kojoj živi s roditeljima i sestrom.

Markl je Elen ispričala sve o svom srećnom životu u Kaliforniji. Britanski mediji njeno gostovanje ocenili su kao još jedan pokušaj da se potpuno distancira od kraljevske porodice, pogotovo u delu sa skrivenom kamerom, u kojem je pokazala svoju šaljivu stranu.

megan markl
Youtube 

Tokom pojavljivanja u šou Megan je izašla iz studija kako bi izvela šalu s prodavačima na parkingu, a morala je da prati instrukcije koje joj je Elen govorila kroz skrivenu slušalicu u uhu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod: