Od dana kada je rođena, svet je sa nestrpljenjem čekao trenutak kada će upoznati bebu Lilibet.

Mali "hint" imali su za 40. rođendan Megan Markl kada je kamera snimila njen radni sto, tokom njenog javnog obraćanja, ali sada su prvi put vojvoda i vojvotkinja od Saseksa podelili njihovu zajedničku fotografiju.

U pitanju je božićna čestitka za koju se već neko vreme šuškalo da će biti trenutak kada će predstaviti Lilibet i tako je i bilo. Fotograf koji je tvorac ove fotografije, podelio ju je na profilu uz reči kojima ne krije oduševljenje što je baš on ovekovečio ovaj posebni trenutak, a ujedno je i prokomentarisao snažnu poruku koju nosi ovaj projekat.

- Ovo je jedan od onih retkih i posebnih projekata u kome sam imao dovoljno sreće da budem. Biti u prilici da nastavim priču o ovoj porodici koju sam prvo fotografisao kada su se verili, zatim na dan njihovog venčanja, kao bračni par, a sada videti kako se njihova ljubav manifestuje u dvoje prelepe dece, bila je velika čast - napisao je fotograf Aleksi Lubomisrski.

- Svako ko je video moju #AllLoveSeries, znaće da je jedna od najvećih radosti koju dobijam od fotografije kada mogu da fotografišem "ljubav" u ovom ili onom obliku. Da vam subjekti imaju dovoljno poverenja, da se otvore i njihova veza dokumentuje i prevede u sliku, jedan je od najvećih poklona koje fotograf može da ima - rekao je on.

Fotograf koji je slikao fotografiju za božićnu čestitku kaže da mu je bila velika čast.
Shutterstock 

- Ovaj dan sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa bio je jedno tako radosno iskustvo i ono za koje se osećam izuzetno privilegovanim što sam pozvan da ga ovekovečim - zaključio je fotograf.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!