Megan Markl možete da volite ili ne volite, ali kada je u pitanju moda, retko ko joj išta može zameriti.

Bivša vojvotkinja neguje jednostavan stil, ali čak i tako njeni autfiti su sve samo ne dosadni. Naprotiv.

Na mrežama se često može pročitati da je "kraljica monohromatskih kombinacija", a tu titulu sada je opravdala još jednom.

Naime, od kada je rodila ćerkicu Lilibet, Megan se retko može videti u javnosti, a poslednji put bilo je to kada je gostovala u emisiji kod Elen Dedženeris. Od tada je prošlo mesec dana, a sada su je fotografi uslikali tokom prazničnog šopinga.

Iako je pokušala da se sakrije ispod maske, naočara i kape, vojvotkinja ipak nije mogla da prođe neopaženo, a komplimenti na mrežama na račun izgleda nisu izostali.

Braon haljinu sa dubokim izrezom iskombinovala je sa kaputom nešto svetlije nijanse, a potom je sve "razbila" kapom i kožnim čizmama boje ćilibara sa blok petom.

Megan je time potvrdila da vam za dobar stil nije potrebno mnogo, a braon boja sjajno joj je pristajala.

Braon haljinu sa dubokim izrezom iskombinovala je sa kaputom nešto svetlije nijanse, a potom je sve "razbila" kapom i kožnim čizmama boje ćilibara sa blok petom.

Megan je time potvrdila da vam za dobar stil nije potrebno mnogo, a braon boja sjajno joj je pristajala. Uostalom, upravo ove nijanse doživele su veliki "comeback" ove sezone, te ne čudi što je i Marklova, kao prava trendseterka "ispoštovala" modno pravilo.

Jedno je sigurno - verujemo da će i ovaj look dame jedva čekati da iskopiraju, kao što je to bio slučaj i sa njenim drugim izdanjima, a još neke njene monohromatske kombinacije koje su nam i te kako privukle pažnju pogledajte u galeriji ispod:

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Megan Markl stajlinzi u Njujorku