Kako piše britanski The Sun, odbegli kraljevski par, Megan Markl i princ Hari, zatražio je sastanak s kraljicom Elizabetom II. te se nadaju da će se on održati u dvorcu Vindsor i da će tamo doći s ćerkicom Lilibet i sinom Arčijem.

Njihov zahtev navodno je šokirao ljude u palati.

"Možda bi Megan i Hari zaista želeli da vide kraljicu, ali čudno je nakon svega što se događalo ove godine. Ljudi iz palate su jako iznenađeni ovim potezom, naročito zbog Megan", otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

megan markl i princ hari
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kraljica navodno još uvek nije odgovorila unuku i njegovoj supruzi, ali bi jako želela da vidi praunuke pa se šuška kako će zbog toga pristati na sastanak.

Biće to prvi susret Megan i kraljice nakon šokantnog intervjua koji je par dao slavnoj voditeljki Opri Vinfri i u kojem su izneli brojne optužbe na račun Harijeve porodice.

Hari zbog smrti dede, princa Filipa, morao je da se suoči s porodicom pre nekoliko meseci, a navodno je tada po prvi put popričao s ocem Čarlsom i starijim bratom Vilijamom koji smatraju da je zbog Megan "izdao" familiju.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

Ako kraljica pristane na susret, oči celoga sveta ponovno će biti uprte u Veliku Britaniju.