Bivši američki predsednik Barak Obama svoj 60. rođendan odlučio je da obeleži velikom proslavom, koja je uključivala i mnoge svetske zvezde s A liste, a na istoj, uprkos njenim očekivanjima, nisu se našli Megan Markl i princ Hari.

Kako otkriva novinarka Anđela Levin, nekadašnja američka glumica, koja je svoj 40. rođendan proslavila na isti dan kada i Obama, 4. avgusta, očajnički je želela je da bude na listi zvanica.

"Rečeno mi je da uprkos tome što je bila svesna da neće moći da prisustvuje istoj, Megan je očajnički želela da ima status posebnog gosta na Obaminoj rođendanskoj proslavi", rekla je Levin i objasnila kako je zbog pandemije korona virusa morao da smanji listu zvanica, ali, ni na orginalnoj listi ime princa Harija i njegove supruge nije bilo zapisano.

megan markl i princ hari
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

A onda je otkrivena i druga strana priče, u kojoj se tvrdi kako Mišel i Barak Obama nisu želeli da pozovu Harija i Megan i to iz jednostavnog razloga, a to je što su u porodičnoj svađi odlučili da stanu na stranu princa Vilijama i Kejt Midlton.

Naime, bivši predsednički par je iz poštovanja prema kraljici Elizabeti doneo takvu odluku, uprkos tome što im je Hari bio drag, ali, očigledno, Megan Markl im i ne prija preterano.

barak obama
Shutterstock 

Mnogima nije promaklo što su se kod Obame pojavili čak i sada ozloglašena Krisi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend, ali ne i Hari i Megan koji su im bili daleko bliži.

Sa druge strane, pojavili su se navodi da se nisu pojavili na slavlju jer je i sama Megan slavila svoj 40. rođendan, a ostaje da vidimo šta je od svega što se priča zapravo istina.

megan markl
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia