Kraljevska porodica ne razlikuje se previše od drugih kada su praznici u pitanju.

Pogotovo Božić.

Doduše, imaju jedno, jedno pravilo kog se pridržavaju sve generacije godinama, a to je da jedni drugima poklanjaju smešne poklone ili pak ono što im je stvarno potrebno umesto skupocenosti.

Tako je primera prošle godine kraljica poklonila Megan aparat za vafle, jer je to ono što joj je bilo potrebno, a vojvotkinja od Saseksa kasnije je govorila da Arči obožava kolače koje mu sprema u pekaču i da mu je to omiljena stvar ujutru.

Kejt je svojevremeno Hariju poklonila set za baštu "Uzgajaj sopstvenu devojku", dok je Vilijam poklonio kraljici kapu za tuširanje sa natpisom "Život je sra*e".

Međutim, sada kako je katolički Božić ponovo tu, naravno da se spomenuo i prvi poklon koji je Megan Markl poklonila Elizabeti kada je tek "došla u porodicu".

Megan Markl za Božić je poklonila kraljici figuricu hrčka koji peva.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, te 2017. godine, kada je bila verena za Harija, prvi put je provela praznike sa kraljevskom porodicom, a njen dar kraljicu je doveo do suza, ali od smeha.

Ona je Elizabeti poklonila plišanu igračku, odnosno hrčka koji peva i koji na sebi nosi Deda Mrazovo odelo, baš kakav je na fotografiji ispod.

Kako su izvori potvrdili sa lica mesta, kraljica se toliko smejala da su joj krenule suze, pogotovo kada su njeni voljeni korgiji pokušali da uhvate igračku koja se gegala po podu. Kraljica je potom prokomentarisala da je "igračka sjajna zabava za njene pse, te da može da im pravi društvo".

Kraljica Elizabeta smejala se do suza zbog poklona Megan Markl.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Međutim, sada, usled novonastale situacije i potpuno drugačije atmosfere za samo godinu dana u kojoj se svašta izdešavalo, mnogi su mišljenja da kada su Megan i Hari u pitanju, ništa od lepe porodične tradicije.

Neki su čak mišljenja da će par poslati pojedinim članovima nešto ironično što će ih dodatno ražestiti, ali za sada ništa od toga nije potvrđeno. Ipak, Božić je tu, a da li će ipak zakopati ratne sekire ostaje da vidimo.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!