Kada kuću platite 13 miliona dolara, najmanje što očekujete je da se vaš novi dom oseća na trulež i iznutrice, ali verovali ili ne, upravo sa ovim problemom suočavaju se Megan Markl i princ Hari.

Naime, oni su se skrasili na luksuznom imanju u Santa Barbari, međutim, ispostavilo se da ovo baš i nije najbolje mesto za život kako se isprva činilo.

Razlog neprijatnih mirisa je jedno od najvećih utočišta za ptice "Andre Klark" koje se nalazi u blizini, odnosno močvarno stnaište sa slanom vodom koje se prostire na 42 hektara. Problem nastaje zbog dugotrajne stagnacije vode.

Megan Markl i princ Hari dali su 13 miliona dolara za luksuzno imanje u Montesitu.
printscreen/youtube 

Izvori kažu da je smrad preplavio područje u Montesitu, gde su dom pronašle brojne zvezde poput Opre Vinfri, Ellen Dedženeris, Orlanda Bluma i Kejti Peri.

- Smrdi na iznutrice koje su istrulile na suncu. Od toga mu se javi grč u stomaku. Video sam mnoge stanare kako masovno zatvaraju prozore u naletu smrada, izjavio je meštanin za "Mirror".

Megan Markl i princ Hari imaju ogromnih problema sa kućom u Kaliforniji.
printscreen/youtube 

Lokalci kažu da bi smrad mogao da potraje do jeseni, kada su moguća poboljšanja.

- To se događa kada voda dugo stoji. Neprijatni mirisi su sporadični, a ponekad dođe do pogoršanja situacije, rekao je Kameron Benson, upravnik čistih voda u Santa Barbari.

Rezervat nije jedini problem

Kao da problem sa neprijatnim mirisima koji dopiru iz rezervata nije dovoljan, već Megan i Hari muku muče sa još jednim izvorom neprijatnih mirisa. Naime, u blizini njihovog doma nalazi se legalna fabrika kanabisa u Santa Barbari.

Megan Markl i princ Hari imaju problem sa mirisima koji dopiru iz fabrike kanabisa.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vila Harija i Megan smeštena je u blizini 20 velikih staklenika s biljkama. Meštani su do sad podneli niz pritužbi zbog mirisa, čime su naterali firmu da ugradi nove sisteme za kontrolu.

- Smrad je postajao sve jači. Vozio sam i osetio sam užasan smrad. Nije bilo kao da sam se naduvao, ali to nije ono što želite kada se vozite brzinom od 70km/h, rekao je jedan od meštana ovog naselja.

Megan Markl i princ Hari navodno razmišljaju da prodaju imanje zbog neprijatnih mirisa.
printscreen/youtube 

Zbog celokupne situacije, Megan i Hari navodno razmišljaju i da prodaju imanje, ili da se makar na neko vreme sklone iz ovog dela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!