Glumica Megan Markl i Henri Čarls Albert Dejvid, poznatiji kao Princ Hari, ove godine su, nakon poduže diskusije, dobrovoljno odustali od svojih kraljevskih titula, kako bi se posvetili porodičnom životu na svom imanju u Kaliforniji. Odlučili su da obavljanje krunskih dužnosti zamene životom običnog čoveka. Ipak, da bi vodili taj život, morali su da smisle kojim će poslom da se bave.

Megan je glumica, a Hari iza sebe ima 10 godina aktivne vojne službe, pa nije bilo lako osmisliti porodični biznis koji će spojiti ove dve radne biografije. Ali, uspeli su.

Ove nedelje par je najavio svoj zajednički podkast pod nazivom "Archewell audio", čija je namena da zabavi i osnaži ljude širom sveta. 

Spotifaj je ove sedmice objavio trejler novog podkasta, koji bi trebalo da upozna najširu publiku sa onime što će biti koncept emisije koju vode vojvotkinja i vojvoda od Saseksa.

"Da počnemo? Dame imaju prednost," obratio se Hari u trejleru. "Ne, mislim da početak bolje zvuči sa tvojim akcentom," odgovorila je Megan, nastavljajući: "Jedna od stvari o kojima smo moj suprug i ja uvek razgovarali jeste naša strast prema upoznavanju ljudi i slušanju njihovih priča. Te priče, o čemu god da govore, uglavnom nas upoznaju sa mestima sa kojih dolaze, a u isto vreme podsećaju nas na naše lične priče."

"To i jeste srž ovog projekta," nastavio je Hari. "Pokazati drugačije perspektive i priče koje niste čuli, kako bismo pronašli zajedničke osnove života svih ljudi. Uz to su promene nabolje zaista moguće."

"Uz to, ovo je način da se prikažu ljubaznost i saosećanje sa kojima smo se toliko susretali ove godine. Oni će biti u osnovi svakog našeg razgovora," poentirala je Megan.

Datum prve epizode još uvek nije zakazan, ali bi trebalo da se pojavi do kraja ovog meseca.