Srpska scena je uvek mogla da se pohvali lepim ženama, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. No, u isti mah, ne možemo da zažmurimo na činjenicu da su neke od njih, koje javnost smatra za najfatalnije, plastičnim operacijama "popravile" svoj lik. 

Tako su, sa jedne strane, one koje su intervencije radile pametno i umereno, tako da naglase ono najlepše na sebi, a sa druge strane su i one, slobodno se može reći, koje su pomalo preterale. No, daleko od toga da su sve lepe žene sa javne scene išle "pod nož". 

Ima i onih koje su, što se kaže, poput vina - što su starije, to izgledaju bolje. Naravno, tome su doprineli i drugačije frizure i stilovi šminkanja, kao i trening i zdrava ishrana, a neke od najupečatljivijih transformacija slavnih Srpkinja pogledajte u u nastavku.

Jelisaveta Orašanin

jelisaveta Orašanin je promenila izgled.
Youtube 

Lepa glumica je bila i ostala jedna od najatraktivnijih. Ipak, ne može se reći da se za sve ove godine, koliko je na sceni, nije promenila. Podsetimo, zanosnu brinetu javnost je prvo upoznala u filmu "Elipsa", a potom u hit seriji "Totalno novi talas". I dan-danas je jedna od najpopularnijih glumica, a svom liku i telu poprilično je radila. Jelisaveta redovno trenira, drastično je smršala, a uvećala je i dekolte.

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović drastično je promenila svoj fizički izgled, a danas je na listama najlepših žena. Jasno je da je imala par estetskih intervencija, ali većina se slaže da je sve odrađeno sjajno.

Kako prenose domaći mediji, Emina redovno kod svog doktora u Istanbulu radi jagodice, zatezanje kapka, botoks, i osvežavanje novim, popularnim metodama.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša nikad bolje nije izgledala, a svoju liniju dovela je do savršenstva. Ipak, u prošlosti je izgledala poprilično drugačije. Oduvek je bila izrazito zgodna, i pratila je trendove, ali moramo vas podsećati i da se moda razlikovala što je znatno uticalo na lik mnogih pevačica, a ne samo Jelene.

Jelena karleuša nekada.
printscreen/youtube 

Ipak, Jelena danas izgleda potpuno drugačije, i mnogi su saglasni da bi joj pozavidele i mnogo mlađe na liniji. A što se tiče plastičnih intervencija - jasno je na prvi pogled.

Nikolija Jovanović

Nikolija nekada.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Evidentno je da je pevačica imala estetske intervencije, ali jedna je od retkih koja nije preterala, već je zadržala formu prirodnog izgleda. Danas bez sumnje izgleda pleni lepotom i harizmom.

Tamara Kalinić

Tamara kalinić na početku karijere.
printscreen/instagram 

Tamara je danas jedna od najpoznatijih influenserki sveta, a nije tajna da ju je domaća javnost upoznala kao nekadašnju najbolju drugaricu Zorane Jovanović Zorannah. Ipak, prijateljstvo je puklo, a obe blogerke nastavile su svojim putem.

Tamara kalinić je izmenila lik.
printscreen/instagram 

O Tamari danas pišu svetski mediji, a kada uporedite njene fotografije iz prošlosti i današnje, jasno je da se influenserka poprilično promenila, te danas izgleda bolje nego ikad.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac u mladosti.
printscreen/instagram 

Nataša Bekvalac se vrlo malo promenila od rane mladosti, iako su primetne sitne korekcije. No, pravilna nega, treninzi i preparati, učinili su svoje, te danas izgleda kao milion dolara i i dalje nosi titulu "novosadske barbike".  

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović nekada.
printscreen/youtube 

Teodora je oduvek bila izrazito lepa devojka, a čini se da su korekcije koje je odradila bila minimalne. Sve što je radila bilo je umereno, a svoju liniju dovela je do savršenstva zbog čega danas važi za jednu od najzgodnijih na sceni.

Anastasija Ražnatović

printscreen/youtube, screenshoot/instagram Evo kako je pre izgledala Anastasija Ražnatović.

Mlada pevačica i preduzetnica takođe je jedna od onih koja danas mnogo bolje izgleda nego u prošlosti. Ne samo što se drugačije oblači i šminka, već je na svom telu odradila i određene korekcije.

Zorana Jovanović Zorannah

printscreen/instagram Zorana Jovanović Zorannah

Jedna od najših najpoznatijih influenserki Zorana Jovanović veoma se promenila za sve ove godine. Ona ne samo da je prešla u tabor brineta, već je i povećala usne i grudi, a njeno telo sada krase i brojne tetovaže.

Takođe, u poslednje vreme svoju liniju dovela je do savršenstva što ponosno ističe na mrežama.

Dunja Jovanić

Dunja Jovanić na početku karijere.
instagram/imfashionbabe 

Danas je jedna od najpopularnijih influenserki u regionu. Na samom početku želela je da se bavi muzikom, ali se brzo "prešaltala" u modne vode.

Osnovala je svoj brend, snimala emisije, druži se sa poznatima i živi život iz snova, a uz sve to, neretko se na svom profilu pored modnog sadržaja i lepote, "dohvati" i škakljivijih i ozbiljnijih tema.

Kada je reč o izgledu, primetna je jedna promena, a to je nos. Sa druge strane, influenserka vodi računa o telu, redovno trenira, te je danas u formi života, a umnogome je promenila is til oblačenja.

Ena Luna

printscreen/instagram Ena Luna nekad

Lepu Novosađanku danas prati preko 188 hiljada pratilaca, sa kojima svakodnevno deli sadržaje na temu mode i lepote.

Primetno je da je Ena korigovala nos, ali i usta, a umnogome je promenila i stil oblačenja.

Sanja Vučić

Sanja Vučić nekada.
Facebook 

Sanja Vučić danas važi za jednu od najlepših pevačica na domaćoj sceni. Ipak, u prošlosti je izgledala nešto drugačije. Danas je poprilično smršala, promenila stil života, oblačenje, a odnedavno i boju kose, zbog čega mnogi komentarišu da je nikad lepša.

Ivana Boom Nikolić

Ivana Nikolić nekada.
Instagram 

Ivana Nikolić danas je jedna od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni, ali nije tajna da je na početku karijere izgledala potpuno drugačije. Ona je na licu imala više intervencija, o čemu svedoče njene fotografije iz mlađih dana.

ivana Nikolić ne krije intervencije.
pritntscreen/instagram 

Za raziliku od mnogih njenih koleginica, Ivana se ne srami i da to prizna. Ona nikada nije krila da je imala par zahvata na svom licu i telu, a izgleda da se ipak ponosi i svojim izgledom pre istih.

Kaća Grujić

KAtarina Grujić na početku karijere.
printscreen/youtube 

Nema sumnje da je Kaća Grujić oduvek bila lepa devojka, ali je primetno da je neke stvari promenila od početka karijere. Pevačica je korigovala zube i usne, a promenila je i stil oblačenja.

Elena Kitić

Elena Kitić nekada.
printscreen/youtube 

Mlada pevačica, po mišljenju mnogih, danas izgleda poptuno drugačije nego u prošlosti. Elena je uvek bila tajanstvena po pitanju svojih intervencija, ali je više nego jasno da je neke delove lica i te kako korigovala, zbog čega je porede sa Bratz lutkom, ali u isti mah, nikad bolje nije izgledala.

Možda vas zanima i: GDE SU SRPSKE MISICE: Jelena "prodata" za milion, Sanji ubili muža, a najlepšu uništio brat Emine Jahović

Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović bila je i ostala jedna od najlepših žena na našoj listi i jedna od najprirodnijih. Njenoj lepoti divila se i Monika Beluči koja joj redovno lajkuje i komentariše fotografije.

Mirjana Karanović

Glumica Mirjana Karanović na domaćoj sceni je preko 40 godina. Iako je u sedmoj deceniji, njena energičnost i volja za zdravim načinom života ne posustaju. Glumica redovno trenira, pa pored genetike koja joj je očigledno jača strana, Mirjana zahvaljujući treninzima izgleda fenomentalo za svoje godine.

Marijana Mateus

Marijana Mateus nekada.
Glossy/privatna arhiva 

Marijana Mateus važila je oduvek za jednu od najlepših žena. No, neverovatno je da danas, sa 52, izgledala daleko mlađe nego u dvadesetim i tridesetim.

Maja Berović

Maja Berović je ranije izgledala drugačije.
printscreen/youtube 

I Maja Berović je jedna od onih koja je u prošlosti izgledala nešto drugačije. Viđali smo je i kao brinetu i kao plavušu, a izvršila je i određene korekcije na licu. Ipak, daleko od toga da je i bez istih bila manje lepa. Ipak, danas je upravo zbog izgleda porede sa Barbikom.

Pročitajte još: CELI BEOGRAD JE UZDISAO ZA MIROM, LEPOM PREDSEDNIKOVOM ĆERKOM: A onda je "tužna princeza" sa Dedinja zavila sve u crno

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Jelena Karleuša Instagram/karleusastar

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!