Leto je u punom zamahu, te ne čudi što su mnoge slavne dame napravile predah od obaveza i otputovale u toplije krajeve odakle su redovno objavljivale fotografije u kupaćim kostimima. 

Slavne lepotice pokazale su još jednom zašto su Srpkinje na listi najlepših žena, a njihove objave za kratko vreme skupile su na hiljade i hiljade lajkova. 

Neke od njih, poput Dunje Jovanić, Nataše Bekvalac i drugih doterale su liniju do savršenstva napornim treninzima, dok su druge isticale prirodne obline, kao što je to bio slučaj sa Severinom i Senidom, primera radi. 

Sa druge strane, neke lepotice pokazale su i fantastične transfromacije nakon dijeta, kao što su Nina Badrić koja je sledila režim ishrane Novaka Đokovića, ali i Bojana Stamenov koja je skinula neverovatnih 70 i više kilograma.

Naravno, na listi najatraktivnijih našle su se i prirodne lepotice poput Danijele Dimitrovske i Dragane Kosjerine, ali i dame koje su neznatno "popravile" izgled plastičnom hirurgijom kao što je to uradila Jelisaveta Orašanin, Jelena Karleuša i mnoge druge. 

U nastavku pogledajte njihove fotografije sa plaže i procenite i sami koja je ove godine bila najzgodnija na plaži.

Jelena Karleuša

Sara Jo

Teodora Džehverović

Sofija Milošević

Jelisaveta Orašanin

Nikolija

Marija Kilibarda

Jovana Đorđević

Tamara Dragičević

Emina Jahović

Senidah

Zorannah

Tamara Kalinić

Jelena Đoković

Danijela Dimitrovska

Marija Karan

Nataša Bekvalac

Dunja Jovanić

Saška Veselinov

Dragana Kosjerina

Nina Seničar

Kaća Grujić

Sloboda Mićalović

Dragana Mićalović

Nina Badrić

Severina

Đina Džinović

Rajković Ana

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov je pokazala kako izgleda u kupaćem.
Instagram 

Milica Pavlović

Bonus video:

Sofija MIlošević Instagram/sofijamilo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!