Supruge i devojkefudbalera oduvek su važile za najlepše žene na javnoj sceni. I zaista, dovoljno je da pogledate njihove Instagram profile, pogotovo objave u kupaćim kostimima, da vam bude jasno da ovako nešto nije bez osnova, pogotovo sada kada je leto konačno tu. 

Neke su već bile na egzotičnim lokacijama odakle su se javljale golišavim fotografijama, u minijaturnim kupaćim kostimima, dok će druge tek pokazati raskošne obline u mesecima pred nama. Ipak, na njihovim profilima može se naći dosta fotografija na kojima izgledaju neverovatno, pogotovo ako se uzme u obzir da su se mnoge ostvarile i kao majke. 

Devojačku liniju vratile su neverovatnom brzinom, zbog čega možemo samo da im skinemo kapu i kažemo bravo! Mi smo izdvojili neke fotografije najpoznatijih lepotica, a vama ostavljamo da procenite koja najbolje izgleda u kupaćem kostimu.

Kristina Mitrović

Kristina Mitrović pleni atraktivnim izgledom, a ove sezone za morski ambijent je izabrala odličan jednodelni plavo-beli kupaći kostim. Poznato je da posebnu pažnju posvećuje zdravom životu i treninzima što se i te kako isplatilo, s obzirom da ova lepotica ima troje dece, a izgleda kao da u životu nije bila trudna.

Iva Urošević

Supruga Slobodana Uroševića takođe spada u najatraktivnije. I zaista, dovoljan je jedan pogled da vam bude jasno zašto je to tako.

Mia Zeremski

Mia Zeremski dugi niz godina uspešno se bavila odbojkom, a njen otac Aleksandar Zeremski dobro je poznat javnosti. 

Lepa Mia ostvarila se i kao majka, ali to po njenim fotografijama nikada ne biste rekli jer je linju vratila ekspresno.

Isidora Kadijević

Lepu Isidoru još zovu srpska Kendal Džener, a upravo je ona najveća podrška našem proslavljenom fudbaleru Nemanji Radonjiću. Isidora se bavi modelingom, i definitivno je jedna od najatraktivnijih žena na listi.

Sofija Milošević

Sofija i Luka važe za jedan od najlepših parova na domaćoj sceni. Manekenka i modna dizajnerka sa Lukom ima dvoje dece, a nakon svakog porođaja ekspresno je vratila liniju.

Karolina Stramare

Italijansku Megan Foks povezivali su sa našim najlepšim fudbalerom Dušanom Vlahovićem. Iako par nikada nije želeo da priča o eventualnoj romansi, Karolina je dobila titulu "srpske snajke", a nekadašnja Miss Italije i zvanično je jedna od najlepših žena sveta.

Natalija Ilić

Lepa Natalija lepša je polovina proslavljenog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića. Nežna plavuša oduzima dah izgledom i neretko je na listama najlepših žena fudbalera.

Ana Rajković

Lepa Ana Rajković godinama je na listi najlepših žena na domaćoj sceni, i to nije bez razloga. Lepotica uživa u skladnom odnosu sa fudbalerom Predragom Rajkovićem, a ljubav su krunisali i sa dvoje dece.  

Snezana Borjan

Snežana Borjan, nekada Filipović, je pre udaje za Milana Borjana radila kao direktorka marketinga u Partizanu u kojem je provela četiri godine. Slavna lepotica ima 41 godinu, ali to nikada ne biste rekli na osnovu njenih slika, te ne čudi što važi za jednu od najatraktivnijih.

Jovana Đorđević

I supruga Filipa Đorđević, Jovana (Švonja) zasluženo je na listi najastraktivnijih. Lepa manekenka oduzima dah izgledom, a svaka njena objava čista je umetnost.

Danijela Dimitrovska

Lepa manekenka Danijela Dimitrovska prošle godine se razvela od poznatog voditelja Ognjena Amidžića, nakon deceniju bračne zajednice, a ako je verovati domaćim medijima ona je ljubavnu sreću pronašla pored fudbalera Jevrema Kosnića

Katarina Grujić

Katarina Grujić oduvek je bila jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima. Vatrena crnka zarobila je srce Marku Gobeljiću, a zanosna lepotica ekspresno je vratila liniju nakon porođaja zbog čega ćete morati dobro da protrljate oči, jer ne izgleda kao da je ikada bila u drugom stanju.

Jelena Karleuša

Supruga Duška Tošića jedna je od najzgodnijih žena na Balkanu. Ne libi se da ponese i najminijaturnije kupaće kostime, i rado ističe obline u prvi plan. Iako je u petoj deceniji, Jelena Karleuša izgleda daleko mlađe, a i dan-danas je mnogima san snova. 

Bonus video:

Sofija MIlošević Instagram/sofijamilo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!