Domaća javnost sa nestrpljenjem čeka prvi meč Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru. I dok će ih sa tribina i kraj "malih ekrana" bodriti verni obožavatelji, sigurni smo da našim fudbalerima najviše znači podrška najmilijih, a pogotovo njihovih žena i devojaka.

A ko su partnerke naših reprezentativaca? One su manekenke, pevačice, dizajnerke... i neretko su u žiži javnosti, iako se na listi nalazi i jedna koja ne voli medijsku pompu te detalje o sebi "daje na kašičicu". Ipak, jedna stvar im je zajednička - sve su vrsne lepotice, na čiji izgled malo ko može ostati imun.

Aleksandar i Kristina Mitrović

Kristina Mitrović je supruga Aleksandra Mitrovića.
Instagram 

Mnogi kažu da je lepa Kristina jedina uspela da smiri Aleksandra Mitrovića. Njih dvoje dugo su zajedno, a prošle godine konačno su stali i na "ludi kamen". 

Zajedno imaju troje dece - Nađu, Luku i Anastasiju, a ovaj srpski fudbaler neretko govori o tome kako mu je porodica najbitnija.

Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine. Zanimljivo je to da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

I baš ona je, kako mnogi smatraju uspela da "ukroti" i "smiri" fudbalera koji je ranije bio veoma poznat po ispadima - od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih "ludih frizura" i autfita.

Sve je to sada deo prošlosti, a svojevremeno je i sam Mitrović pričao o tome kako je Kristinu upoznao preko zajedničkog prijatelja, odnosno njegovog saigrača, dok je Kristina potom izjavila kako je on pokušavao da je osvoji, a posle prvog sastanka ljubav je eksplodirala.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija Ražnatović u vezi je sa Nemanjom Gudeljom.
Instagram 

Nakon raskida dugogodišnje veze, Anastasija je sreću našla kraj našeg proslavljenog reprezentativca Nemanje Gudelja. Lepa pevačica većinski je u Španiji gde on igra za Sevilju, a par se retko odvaja i deluju srećniji nego ikad.

nemanja gudelj uživa sa anastasijom u vezi
pritnscreen/instagram 

Interesantno je da su Nemanju u početku povezivali sa još jednom pevačicom - Sanjom Vučić, međutim, oni su demantovali da su u vezi. Malo nakon toga saznalo se da je Nemanjino srce ipak ukrala atraktivna Anastasija, a odnedavno se priča i da se pevačica uskoro seli u Šaniju. 

Anastasija je od marta u vezi sa gudeljom.
Instagram 

Nemanja Radonjić i Isidora Kadijević

Lepu Isidoru još zovu srpska Kendal Džener, a upravo je ona najveća podrška našem proslavljenom fudbaleru Nemanji Radonjiću. 25-godišnji Nišlija sa isidorom je od 2021. godine, a par je u početku krio svoju ljubav. U početku nisu postavljali zajedničke fotografije.

isidora kadijević krije vezu sa Nemanjom.
Instagram 

Ono što ih je odalo jesu komentari koje su ostavljali jedno drugom, ali i poneki stori na društvenoj mreži. Ni danas ne dele suviše zajedničkih fotki, ali ih ipak ima dovoljno i to što onih opuštenih, što nekih gde su vrlo doterani.

Isidora se bavi modelingom, a ono što je za nju specifično je da je u ove vode ušla poprilično kasno.

Naime, ona je neko vreme živela u SAD, ali ubrzo po povratku u Srbiju su razni brendovi i dizajneri počeli da je zovu mnoge za projekte.

Sofija Milošević i Luka Jović

Sofija i Luka važe za jedan od najlepših parova na domaćoj sceni. Manekenka i modna dizajnerka sa Lukom ima dvoje dece, dvogodišnjeg Alekseja i Teodora, koji još nije napunio ni godinu dana.

Oni uskoro pripremaju i svadbu, a čini se da je par spreman i za treće dete, ako je suditi po nekim komentarima. Inače, lepa Sofija je i otputovala u Katar sa mališanima kako bi bodrili njihovog oca, što ne sumnjamo da Luki mnogo znači.

Dušan Vlahović i italijanska Megan Foks

Dušana su dugo spajali sa brojnim poznatim damama, poput Sare Jo, Elene Kitić i drugih, ali ništa od toga nije bila istina. Kako pišu italijanski mediji, Vlahoviću je srce ukrala lepa misica koju još zovu dvojnicom Megan Foks, a lepotica i fudbaler zajedno su proslavili rođendan što ih je zbližilo.

Inače, lepa Karolina nakon što je postala Miss Italije, titulu je posvetila majci koja je2018. godine izgubila bitku sa rakom. Ovu lepoticu samo na Instagramu prati preko 437 hiljada ljudi, a ispod svake objave može se pročitati sijaset komplimenta na račun njenog izgleda koji, malo je reći da obara s nogu.

Strastvena navijajačica "Juventusa" za koji Vlahović igra veoma osim što radi kao model je i prezenterka sportskih video snimaka na društvenim mrežama, te redovno objavljuje intervjue sa poznatim fudbalerima iz Italije.

Stramare i Vlahović su navodno započeli vezu odmah nakon što je raskinuo vezu sa Mariasole Polio, još jednom poznatom italijanskom influenserkom, a još fotografija zanosne Karoline pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Karolina Stramara je navodno nova devojka Dušana Vlahovića.

Sergej Milinković Savić i Natalija Ilić

Čuveni fudbaler u vezi je sa blogerkom Natalijom Ivić, a ova lepa dama spada u najmisterioznije na listi. O njenom životu malo se zna, osim da ima 25 hiljada pratilaca i veoma neobičan i upečatljiv modni stil.

Inače, jedan od najboljih fudbalera rimskog Lacija i ova lepotica su u vezi već više godina i očigledno je da njihova ljubav samo raste. Ovaj par deli zajedničke fotografije sa najrazličitijih moguća mesta, od odmora, preko prijema, do proslava.

Par je, inače, pred start Svetskog prvenstva dobio prvo dete, ćerkicu Irinu.

Dušan i Dragana Tadić

Supruga kapitena naše reprezentacije spada u one žene fudbalera koje vole da vode povučen život i ne možemo ih često videti u javnosti.

Dragana nije skoro uopšte aktivna na Instagramu, gde ima svega oko 150 prijatelja, što jasno govori da ovaj par ceni svoju privatnost i da ne žele intimnu da iznose u medije. Na svom profilu ima svega tri objave, od čega su dve njene fotografije, a jedna je fotografija njenog supruga sa prijateljem.

Ana i Predrag Rajković

Ana i predrag dugo uživaju u svojoj ljubavi i ne kriju koliko su vezani jedno za drugo. Supruga slavnog golmana nekada se bavila manekenstvom, a danas je aktivna u modnom dizajnu. Inače, par ima dvojicu sinova - Tadiju i Relju.

Mia i Marko Grujić

Na listi se nalazi i jedan sportski par, a lepa Mia Zerenski nekada je bila odbojkašica. 

Nakon venčanja lepa odbojkašica uzela je muževljevo prezime, sa kojim je dobila i sina Savu. Inače, Mia je osvojila Marka još pre pet godina, a venčanje je usledilo nakon nekoliko godina zabavljanja.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a Mia je oduvek bila redovna na utakmicama Markove ekipe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!