"RANO SAM ZASNOVAO PORODICU" Kristina je velika podrška Aleksandru Mitorviću i jedino ona je uspela da ga "smiri"

Aleksandar Mitorivć godinama je u ljubavi sa Kristinom sa kojom ima troje dece.

Ko je žena Aleksandra Mitrovića
Instagram 

Aleksandar Mitrović jedan je od naših najuspešnijih fudbalera. Iako Srbija nije prošla u osminu finala na Svetskom prvenstvu koje se održava u Kataru, ne možemo da zanemarimo sve dosadašnje uspehe naših fudbalera. Među njima se svakako ističe Mitrović, a osim fudbala, mnogima je zanimljiv i njegov privatan život.

kristina i aleksandar mitrovic imaju troje dece
Instagram 

Kristina Mitrović, supruga Aleksandra Mitrovića bodrila je svog dragog sve vreme, a inače, ovaj par je godinama zajedno iako su se venčali tek prošle godine. Par ima troje dece, a ovaj srpski fudbaler neretko govori o tome kako mu je porodica najbitnija.

Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

Zanimljivo je to da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

I baš ona je, kako mnogi smatraju uspela da "ukroti" i "smiri" fudbalera koji je ranije bio veoma poznat po ispadima - od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih "ludih frizura" i autfita.

Sve je to sada deo prošlosti, a svojevremeno je i sam Mitrović pričao o tome kako je Kristinu upoznao preko zajedničkog prijatelja, odnosno njegovog saigrača, dok je Kristina potom izjavila kako je on pokušavao da je osvoji, a posle prvog sastanka ljubav je eksplodirala. 

Takođe, Mitrović je pričao i o tome kako je najlepša stvar koja mu se desila to što je rano zasnovao porodicu.

aleksandar i kristina mitrovic dugo su zajedno
Instagram 

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram, rekao je fudbaler i dodao:

Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca, istakao je Aleksandar pre nekoliko godina, a više fotografija njegove lepe supruge pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kristina Mitrović


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši