Srbija nestrpljivo očekuje utakmicu sa Švajcarskom gde će se konačno videti da li će naša reprezentacija uspeti da se plasira dalje i prođe u osminu finala Svetskog prvenstva u fudbalu. Naši fudbaleri su spremni, "naoštreni", a posebna pažnja je na kapitenu Dušanu Tadiću, inače uzdanici holandskog Ajaksa, koji uvek sa najširim osmehom i pun optimizma istrčava teren na svakoj utakmici.

Baš kao i njegove kolege, Tadić ima najveću podršku od porodice i prijatelja, ali njegova supruga, za razliku od drugih žena fudbalera nije fotografisana u Dohi, niti se oglašava na mrežama. Ipak, to ni u kom slučaju ne umanjuje činjenicu da je za svog supruga uvek bila tu.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije je u braku sa lepom Draganom Vukanac još od 2013. godine, a par je za sve ove godine dobio i troje dece - sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru.

Oni su godinama stacionirani u Holandiji gde je naš sportista angažovan, a svoju ljubav ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Zanimljivo je da se su se upoznali još kada je Tadić igrao za FK Vojvodinu, a iako je daleko dogurao i postao svetsko ime fudbala, i dalje je ostao skroman i porodičan čovek kojem najviše prija da provodi vreme sa svojim najmilijima. 

Dragana Vukanac je supruga Dušana Tadića.
Instagram 

- Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije u jednom intervjuu.

I zaista, Tadići su sve samo ne tipičan par. Tako se svojevremeno pisalo da su kupili vilu vrednu nekoliko miliona evra, ali svoj dom niti su pokazali na mrežama, niti su se ikada razmetali luksuzom, skupim krpicama ili putovanjima. Dušan je, po proceni medija, "težak" oko 10 miliona evra, a godišnja plata u Ajaksu mu je nešto više od 3,5 miliona evra. Ipak, u medijima preovlađuje zaključak da novac nije ono što ih pokreće, a još fotografija njegove supruge pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Dragana Vukanac je žena fudbalera Dušana Tadića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!