Kao i godinama unazad, Svetsko prvenstvo je uvek okupiljao prave zaljubnike u fudbal, među kojima su se neretko mogao naći, takoreći "crème de la crème" svetske elite.

Nakon četiri godine, tribine su očekivano ponovo pune, a kako se takmičenje zakuhtava, mečevi ne mogu proći bez velikog broja poznatih.

Izuzetak nije bio ni jučerašnji meč Srbija - Brazil čiji spektakl VIP zvanice nisu mogle da propuste.

Na tribinama su bile supruga i deca našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija, Andrea, Marko i Anja koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagram.

Tu se naravno našla i njihova majka Snežana koja je izgledom oduševila sve na tribinama.

Snažnu podršku našem timu pružila je čuvena stilistkinja i ćerka legendarnog Radomira Antića Ana Antić.

Ona se prethodni dan družila sa Sofijom Milošević i Adrijanom Limom koje su takođe uživo gledala meč.

Adrijana Lima je inače pre nekoliko dana doputovala u Katar sa ćerkama Sijenom i Valentinom kao i partnerom Andre Lemerom.

Adrijana Lima gledala utakmicu Srbija Brazil.
Instagram 

Sjajan stil na tribinama prikazala je i pevačica Anastasija Ražnatović, devojka našeg reprezentativca Nemanje Gudelja.

Utakmicu nije propustila ni brazilska manekenka Izabel Gular koja je oduševila outfitom i modernom i veoma elegantnom frizurom.

Utakmicu nije propustila ni brazilska manekenka Izabel Gular.
Instagram 

Podršku svom dragom, reprezentativcu Nemanji Maksimoviću, pružala je i Kristina Maksimović koja je bila u društvu Sofije Milošević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!