Često vlada mišljenje da je u životu dovoljno biti lep, pa da dobijete život iz snova, naročito kada su žene u pitanju. Međutim, nije baš uvek tako. Upravo priče nekih od najlepših žena koje su predstavljale našu zemlju na izborima za Miss dokazuju da je sudbina zaista nekome majka, a drugima maćeha. 

Otkrivamo kojim lepoticama se život nakon takmičenja pretvorio u pakao, a koje danas žive poput princeza. 

Sanja Papić

Na prvom mestu je jedna od najlepših žena sa ovih prostora koja je u jednom trenutku živela život na kom su joj zavideli, a već u suprotnom se sve promenilo. Sanja je proglašena za Miss SRJ davne 2002. godine. Na lepotu Srpkinje retko ko je mogao da bude imun, te je sledeće godine uspela da bude treća u izboru za mis Evrope, dok je na izboru za Miss sveta bila četvrta.

Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To jeprivuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija čija je muza bila dugi niz godina.Iako je prošlo 20 godina od kako je osvojila laskave titule, Sanja i dalje zrači lepotom i odstavlja bez daha gdegod da se pojavi.

Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita Omega i to zajedno sa Sindi Kraford i Anom Kurnjikovom

Takođe, u jednom trenutku bavila se i voditeljstvom, a bila je zaštitno lice i mnogih domaćih brendova.

Ona je uporedo razvijala i sopstveni biznis, te je od 2016. godine ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Takođe, Sanja je danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Karijera joj je cvetala, a ništa drugačije nije bilo ni na ljubavnom planu. 2017. godine rekla je u Parizu sudbonosno "da" pokojnom advokatu Miši Ognjanoviću, a iste godine dobili su ćerku Laru.

Činilo se da Sanja ima sve, no sudbina je imala druge planove. Bračnu sreću, nažalost, srušio je tragičan događaj 2018. godine - Sanjin suprug ubijen je ispred svog stana na Novom Beogradu pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Iako joj nije bilo lako nakon ubistva supruga, ona se posvetila biznisu, zasukala rukave i svojoj mezimici postala i mama i tata, oslonac i najbolji prijatelj. Posvetila se turističkoj agenciji i otputovala na Maldive kako bi je sklonila od pompe i obezbedila joj što bezbrižnije detinjstvo.

Tijana Stajšić

Tijana Stajšić je jedna od naših najuspešnijih misica.
Printscreen Youtube / Slavicgrils 

Te daleke 2001. godine, lepa Tijana Stajšić bila je proglašena za najlepšu ženu u tadašnjoj Jugoslaviji. Zanosna brineta oduzimala je dah pojavom i stavom, i mnogi su bili uvereni da ima šansu i da uzme titulu Miss Sveta. Nažalost, krunu nije osvojila, ali jeste visoko šesto mesto, što je najveći uspeh koji je naša zemlja postigla na ovom prestižnom takmičenju.

To je Tijani otvorilo vrata modelinga, te je dugo bila jedna od naših najuspešnijih manekenki. Ova lepotica je pored toga i obožavala sport te je tako bila i prvakinja Jugoslavije u karateu!

Sa slavom i popularnošću dolazile su i brojne nepristojne ponude kojih se misica Tijana gnušala i uvek ih je odbijala.

"Ko god da se bavi ovim ili nekim drugim javnim poslom, neće biti potpuno iskren ako kaže da bar jednom u životu nije imao ponudu tog tipa. Pitanje je da li je prihvatio ili ne. Sve je stvar ličnog izbora. Do sada sam mogla biti milionerka", rekla je Tijana svojevremeno za jedan dnevni list.

Tijana Stajšić se gnušala nepristojnih ponuda.
Instagram 

Lepa manekenka sve ove godine trudila se da svoju privatnost drži dalje od javnosti, a poslednji put kada je aktivno bila pred kamerama bilo je kada je učestovala u rijalitiju Veliki brat.

Tijana Stajšić u rijalitiju.
Youtube 

Međutim, iako su joj sva vrata u svetu modelinga bila otvorena, ova rođena Somborka je ubrzo odustala od manekenske karije i već godinama nije prisutna u medijima.

Posle pomenutog rijalitija potpuno se povukla iz javnog života. U međuvremenu je završila kurs za šminkanje, čime se i danas bavi, ali i sređivanjem ljubimaca, te ima i svoj salon. Živi u Novom Sadu.

Aktivna je na Instagramu gde je prati 39.6 hiljada pratilaca. Ipak, danas izgleda dosta drugačije u odnosu na period kada je bila najpopularnija u medijima.

Šuška se da se podrvrgla velikom broju plastičnih operacija, a na fotografijama redovno koristi filtere i efekte zbog kojih izgleda poput plastične lutke, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako danas izgleda Tijana Stajšić

Pročitajte još: MILIJARDER OPSOVAO NA VENČANJU SA JELENOM: Mužu najbogatije Srpkinje tražili MILION da je vodi, umalo mu presela svadba

Jelena Bin Drai

Nekada Jakovljević, a danas Bin Drai, lepoj Jeleni vrata modelinga otvorila su se nakon izbora za Miss. Nakon toga kreće da radi velike kampanje, a posao ju je odveo i u Dubai gde je kasnije upoznala budućeg supruga sa kojim je dobila četvoro dece.

Par je bio u vezi četiri godine pre nego što su odlučili da se venčaju, a sudbonosno "da" izgovorili su 2007. na ceremoniji kojoj je prisustvovalo oko 300 zvanica iz celog sveta. Kako je nekadašnja manekenka otkrila, sve je bilo u znaku broja četiri.

"Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece", otkrila je tada Jelena za Hello.

Zanimljivo je da su na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saidovog oca u Dubaiju, ispoštovani i srpski i arapski običaji, ali najzanimljivija je bila "prodaja mlade" u režiji Jeleninog brata.

"Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: 'Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.' Said je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: 'Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!'"

"Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila", rekla je Jelena.

Ona je inače rođena 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada, a studirala je arhitekturu, ali je nije privela kraju. Ima završene magistarske studije ekonomije.

Zanimljivo je da je 2009. godine dobila i priznanje za poslovnu ženu godine. Vlasnica je velikog lanca kozmetičkih i spa centara, takođe se bavi modom i humanitarnim radom, a 2013. je nominovana za Ženu privrednika godine Srednjeg istoka.

Instagram Jelena Bin Drai

Tamara Šaponjić

Čuvena lepotice titulu Miss Jugoslavije osvojila je 1997. godine. U to vreme je išla u baletsku školu, studirala književnost, pisala pesme, tečno govorila engleski, italijanski i ruski, želela da nauči hebrejski…

Nekoliko meseci nakon što je proglašena najlepšom Jugoslovenkom počela je da vodi jednu emisiju i čak govorila da bi volela da se otisne u muzičke vode, a probala je i da upiše glumu. Tamara je nedugo potom odustala i od manekenstva.

Ipak, ranije se naveliko pričalo kako je u Italiji upoznala Armana Asantea, čuvenog glumca.

Ova rođena Pančevka, koja je osvajala pomalo nesvakidašnjim stavom za misice, ali i prelepim zelenim očima, povukla se iz javnosti. Zaljubila se u mladića iz rodnog grada, 2014. postala je mama, a 2019. se udala.

Dajana Slavica Tripunović

Rođena u Borovom Selu tokom zlatnih sedamdesetih, Slavica Tripunović je za javnost postala poznata pod umetničkim aliasom Dajana, nakon što je osvojila titulu poslednje Miss Jugoslavije.

Njena muzička odiseja započinje 1992. godine, obasjana višestrukim hitovima i oduševljenjem publike.

Nakon nekoliko plodnih godina u muzičkim vodama, Dajana je odlučila da svoju pažnju usmeri na porodicu, modnu industriju i televizijsko stvaralaštvo. Posebno je zapažena bila njena saradnja s čuvenom modnim kreatorom Žan-Polom Gotjeom dok je boravila u Parizu.

Kada je reč o ljubavi, sa Vladanom Uroševićem bila je punih 11 godina, a njihov odnos krunisan je rođenjem sina Aleksa, koji je bio svetionik njihove ljubavi.

"Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim da žalim, sve što sam htela ispunilo se. Aleksu sam dobila posle tridesete i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zameraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svetu, pitaju me što me nema… Nastupam, ali ne intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inostranstvu", govorila je svojevremeno Dajana, koja je inače po zanimanju medicinska sestra, a koja se, kako je priznala, dugo bavila i proizvodnjom ruža.

U međuvremenu se pričalo i o njenim zdravstvenim problemima, borbi s rakom grlića materice, estetskim intervencijama, ali i o udaji 2013. za biznismena iz Kanade koji joj je kupio stan.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Misica YouTube/screenshot/vnimaniepro

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!