Sanja Papić, srpska manekenka 2002. godine proglašena je za mis SRJ, a sledeće godine uspela je da bude treća u izboru za mis Evrope i četvrta na izboru za mis sveta. I posle 20 godina od ove slavne titule, ona i dalje zrači lepotom.

Rođena je 1984. godine u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga se seli za Beograd i upisuje Fakultet za biznis i marketing Evropskog Univerziteta, a diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu Megatrend.

U međuvremenu ju je primetila Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, nakon čega Sanja počinje da ređa uspehe kao manekenka.

Lepa Srpkinja, model i bivša misica Sanja Papić je 2003. godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Mis Univerzuma, gde je bila druga pratila (odosno treće mesto), dok je na takmičenju za Mis Evrope učinila našu zemlju ponosnom i osvojila drugo mesto. 

Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To je privuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija čija je muza bila dugi niz godina. Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita Omega.

Ona je bila promotivno lice marke koja proizvodi ručne satove, rame uz rame sa Sindi Kraford i Anom Kurnjikovom.

Ona se, bavila i voditeljstvom, bila je zaštitno lice mnogih brendova, a od 2016. godine je ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Takođe, Sanja je danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Sanja se 2017. godine u Parizu udala za pokojnoj advokata Mišu Ognjanovića, a iste godine dobili su ćerku Laru. Nažalost, bračnu sreću srušen je tragičan događaj 2018. godine - Sanjin suprug ubijen je ispred svog stana na Novom Beogradu.

Sanja je 2016. godine postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a nakon gubitka supruga, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo, kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Turbo tempo rada danas je zamenila životom sa ćerkom na Maldivima, gde uspešno radi i gradi karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!