Te davne 2002, na izboru za Miss tadašnje SRJ proglašena je lepa Sanja Papić, manekenka koja nas je kasnije predstavljala na izboru za najlepšu ženu sveta. Na lepotu Srpkinje retko ko je mogao da bude imun, te je sledeće godine uspela da bude treća u izboru za mis Evrope, dok je na izboru za Miss sveta bila četvrta.

Iako je prošlo 20 godina od kako je osvojila laskave titule, Sanja i dalje zrači lepotom i odstavlja bez daha gdegod da se pojavi. 

Sanja Papić i dan-danas izgleda sjajno.
ATA Images/Antonio Ahel 

Doduše, danas su njena pojavljivanja u javnosti retka, te se na prste jedne ruke može izbrojati koliko je intervjua dala z poslednjih par godina. 

Podsetimo, ona je rođena 1984. godine u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga se seli za Beograd i upisuje Fakultet za biznis i marketing Evropskog Univerziteta, a diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu Megatrend.

U međuvremenu ju je primetila Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, nakon čega Sanja počinje da ređa uspehe kao manekenka.

Lepa Srpkinja, model i bivša misica Sanja Papić je 2003. godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Mis Univerzuma, gde je bila druga pratilja (odosno treće mesto), dok je na takmičenju za Mis Evrope učinila našu zemlju ponosnom i osvojila drugo mesto.

Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To jeprivuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija čija je muza bila dugi niz godina. Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita Omega i to zajedno sa Sindi Kraford i Anom Kurnjikovom.

Takođe, u jednom trenutku bavila se i voditeljstvom, a bila je zaštitno lice i mnogih domaćih brendova.

Ona je uporedo razvijala i sopstveni biznis, te je od 2016. godine ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Takođe, Sanja je danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Pročitajte još: GDE JE DANAS SRPSKA HALE BERI KOJOJ SU DEČKA DRAGOJA UBILI U ŽARKOVU: Bila je venčana kuma Karleuši, a danas ne pričaju

Ubistvo supruga

Karijera joj je cvetala, a ništa drugačije nije bilo ni na ljubavnom planu. 2017. godine rekla je u Parizu sudbonosno "da" pokojnom advokatu Miši Ognjanoviću, a iste godine dobili su ćerku Laru.

Činilo se da Sanja ima sve, no sudbina je imala druge planove. Bračnu sreću, nažalost, srušio je tragičan događaj 2018. godine - Sanjin suprug ubijen je ispred svog stana na Novom Beogradu pod još nerazjašnjenim okolnostima, a njoj i njihovoj ćerki život se promenio iz korena.

Iako joj nije bilo lako nakon ubistva supruga, ona se posvetila biznisu, zasukala rukave i svojoj mezimici postala i mama i tata, oslonac i najbolji prijatelj. Posvetila se turističkoj agenciji i otputovala na Maldive kako bi je sklonila od pompe i obezbedila joj što bezbrižnije detinjstvo.

Mišu nije zaboravila, te neretko deli njihove zajedničke fotografije, a još fotografija lepe misice pogledajte u nastavku.

Kako je Sanja izgledala nekad:

Kako Sanja Papić izgleda danas:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Sanja Papić prekinula intervju na pitanje o pokojnom suprugu Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!