Te daleke 2001. godine, lepa Tijana Stajšić bila je proglašena za najlepšu ženu u tadašnjoj Jugoslaviji. Zanosna brineta oduzimala je dah pojavom i stavom, i mnogi su bili uvereni da ima šansu i da uzme titulu Miss Sveta. Nažalost, krunu nije osvojila, ali jeste visoko šesto mesto, što je najveći uspeh koji je naša zemlja postigla na ovom prestižnom takmičenju. 

Tijana Stajšić osvojila je visoko šesto mesto.
Printscreen Youtube / Slavicgrils 

Ipak, visoko šesto mesto Tijani je otvorilo vrata modelinga, te je dugo bila jedna od naših najuspešnijih manekenki. Ova lepotica je pored toga i obožavala sport te je tako bila i prvakinja Jugoslavije u karateu!

Sa slavom i popularnošću dolazile su i brojne nepristojne ponude kojih se misica Tijana gnušala i uvek ih je odbijala. 

"Ko god da se bavi ovim ili nekim drugim javnim poslom, neće biti potpuno iskren ako kaže da bar jednom u životu nije imao ponudu tog tipa. Pitanje je da li je prihvatio ili ne. Sve je stvar ličnog izbora. Do sada sam mogla biti milionerka", rekla je Tijana svojevremeno za jedan dnevni list.

Tijana Stajšić je bila jedna od naših najlepših i najpopularnijih misica.
Instagram 

Lepa manekenka sve ove godine trudila se da svoju privatnost drži dalje od javnosti, a poslednji put kada je aktivno bila pred kamerama bilo je kada je učestovala u rijalitiju Veliki brat.

Tijana Stajšić učestvovala je u rijalitiju Veliki brat.
Youtube 

Tada se nadaleko pričalo o njoj i zbog toga što se veoma dopala glumcu Nenadu Marinkoviću Maci koji je, po sopstvenom priznanju za lepom Tijanom izgubio glavu. 

Međutim, iako su joj sva vrata u svetu modelinga bila otvorena, ova rođena Somborka je ubrzo odustala od manekenske karije i već godinama nije prisutna u medijima.

Posle pomenutog rijalitija potpuno se povukla iz javnog života. U međuvremenu je završila kurs za šminkanje, čime se i danas bavi, ali i sređivanjem ljubimaca, te ima i svoj salon. Živi u Novom Sadu.

Aktivna je na Instagramu gde je prati 39.6 hiljada pratilaca. Ipak, danas izgleda dosta drugačije u odnosu na period kada je bila najpopularnija u medijima.

Šuška se da se podrvrgla velikom broju plastičnih operacija, a na fotografijama redovno koristi filtere i efekte zbog kojih izgleda poput plastične lutke, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako danas izgleda Tijana Stajšić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!