Vatrena Uraganka Ivana Nikolić napravila je sinoć pravi bum u jednoj emisiji kada je pokazala najnoviju promenu frizure.

Naime, ona je postala crvenokosa, a pratioci su saglasni da joj je ovo možda i najbolje izdanje do sada.

Ivana bez sumnje izgleda lepo sa svim promenama frizura, a iako smo je upoznali kao plavokosu Uraganku, veoma brzo je prešla u tabor brineta. Takođe je krasi i titula najzgodnije članice popularne grupe "Hurricane".

Za Ivanu Nikolić kažu da je najzgodnija Uraganka.
Instagram 

Međutim, istina je da je na početku karijere lepa Ivana izgledala potpuno drugačije. U početku se pojavljivala u spotovima brojnih popularnih pevača, međutim, slobodno se može reći da je njena slava krenula upravo sa Uragankama, a pogotovo nakon nastupa na Evroviziji kada je za oko zapala i slavnom reperu Flo Ridi.

Hurricane na Evrovoziji, kada je Ivana Nikolić zapala za oko i čuvenom reperu Flo Ridi.
Sander KONING / AFP / Profimedia 

Ipak, atraktivna Ivana Nikolić, na svom licu imala je više estetskih intervencija, o čemu svedoče i njene fotografije iz mlađih dana.

Ivana Nikolić promenila se od početka karijere.
pritntscreen/instagram 

Za raziliku od mnogih njenih koleginica, Ivana se ne srami i da to prizna. Ona nikada nije krila da je imala par zahvata na svom licu i telu, a izgleda da se ipak ponosi i svojim izgledom pre istih. I ne samo to. 

Ona definitivno nema komplekse, budući da je danas bez problema na svojim društvenim mrežama objavila fotografije sebe, pre intervencija, na šta se skoro ni jedna njena koleginica nije usudila.

Upoređujući ove fotografije došli smo do evidentnog zaključka - Ivana se dosta promenila, a više njenih fotografija pre i posle slave pogledajte u galeriji:

Instagram, Youtube Pogledajte kako je nekada izgledala Uraganka