Za Ivanu Boom Nikolić mnogi tvrde da je najatraktivnija "Uraganka".

I zaista, lepa plavuša retko koga je ostavila ravnodušnim, a setimo se da je pre samo nekoliko meseci za njom "otkinula" i svetska zvezda, reper Flo - Rida.

Nedavno se pisalo o njenom prelasku iz kluba plavuša u tabor brineta, ali izgleda da je Ivana ipak ostala verna svetloj kosi, na radost brojnih obožavatelja.

Međutim, sada smo imali prilike i da je vidimo u potpuno drugačijem izdanju, a pratioci nisu mogli da sakriju oduševljenje.

printscreen/instagram, printscreeen/instagram Ivana Nikolić bez šminke

Naime, iako neminovno je da su sve tri "Uraganke" lepe devojke, ali do sada Ivanu nismo mogli da vidimo bez šminke. Sada je oduševila sve kada je podelila par fotografija na kojima je potpuno prirodna, bez teških pudera i tamnih senki, i pokazala kako izgleda kada je u opuštenom izdanju.

Iako je evidentno da je ipak imala nadograđene trepavice, Ivana je izgledala zaista sveže i atraktivno, a pratioci su joj poručili da je definitivno "najlepša Uraganka", ali i da češće treba ovako da se fotografiše.

Sa druge strane, Ivana je na početku karijere izgledala potpuno drugačije, iako je i tada bila više nego lepa devojka.

Ipak, korekcijama je svoj izgled dovela do savršenstva, a koliko se promenila u odnosu na period pre slave i popularnosti, procenite nakon što pogledate fotografije u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube Pogledajte kako je nekada izgledala Uraganka