Dunja Jovanić danas je jedna od najuticajnijih influenserki na ovim prostorima. Njene objave imaju na desetine hiljada pregleda i lajkova, a sve što reklamira rasproda u sekundi. 

Ipak, njen put je bio dug i nimalo lak, a trud, rad i najbitnije - neodustajanje, doveli su je tu gde je. Zanimljivo je da je Dunja na početku zapravo želela da bude pevačica, pa se svojevremeno prijavila na jedan festival, na kom se predstavila pesmom "Nevaljala".

Da je imala jaku želju da se bavi muzikom pokazuje i snimak audicije za muzičku emisiju u kojoj su se tražili talenti, gde takođe možemo da vidimo poznatu blogerku iz mlađih dana.

Ipak, nije trebalo dugo da shvati da su za nju influens vode, iako je muzika njena velika ljubav, te se veoma često snima dok peva, a nema problem ni da se na proslavama lati mikrofona. 

Ukoliko pogledate snimke, jasno je da je lepa influnserka izgledala potpuno drugačije u prošlosti, a stare Instagram objave potvrđuju ovu tvrdnju. 

Iako je danas sinonim za dobar stil, i na listi je najbolje obučenih žena u Srbiji, u prošlosti je bila drugačija priča. 

Njen stil oblačenja bio je, narodski rečeno "estradni", te se na njenom profilu nalaze i fotografije u kojima je u uskim bodićima kakve su nekada nosile pevačice.

Krasila ju je plava kosa koju je često nosila uvijenu, a mnogi su mišljenja da je Dunja podjednako dobro izgledala i kao plavuša.

U isti mah, nemoguće je ne primetiti i da je Dunja određene stvari korigovala na licu zbog čega se našla na meti kritika kada je prošle godine izbacila video u sklopu kampanje "Ovo sam ja", kako bi uticala na devojke da ne menjaju svoj izgled filterima kako ne bi izgubile samopouzdanje, već da slede njen primer i pokaži lice bez šminke, bez ulepšavanja, sa bubuljicama...

Problem je bio u tome što je Dunja dosta toga izmenila na licu estetskim korekcijama, tretmanima i slično, koji uglavnom nisu dostupni svim ljudima. 

Zato su ljudi brže-bolje požurili da je podsete kako je izgledala nekad.

Dunja Jovanić nekada.
instagram/imfashionbabe 

Dunja je operisala nos, što je već samo po sebi ogromna promena, ali influsenserka je oduvek bila neko ko brine o svom fizičkom izgledu, što se jasno vidi i po starim objavama.

Modni "izleti" svojstveni su svima nama, te ni ona nije izuzetak, a činjenica da i dan-danas drži na svom profilu stare fotografije jasno govori da se svoje prošlosti ne stidi, kao i da je transparentna po pitanju svog života. 

U nastavku pogledajte neke njene stare fotografije i procenite koliko se promenila od naranijih dana, i da li su promene zaista toliko velike ili ne.

Bonus video:

Dunja Jovanić  Instagram/imfashionbabe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!